- הוסף לסימניות
יש אנשים שבשבילם זה כן שווה, אין להם קרוב לבית או בעיר בכלל.... לא אושר עד לא רמי לוי ולא שערי רווחהעם כל הכבוד להתנות בקניה מעל 150 ש"ח זה לא מבצע
באושר עד מלא מבצעים על מוצרי חלב
ברמי לוי הרוב בלי קניה מעל, וגם מה שכן זה מעל 75
ואילו ביש "חסד" כמעט ואין שום מבצע בלי קניה
בושה וחרפה!!!
בפלות של עלית מיוצר ע"י גלירו/עלמהבפלות של עלית 3 ב 10 שח
תפוציפס 200 גר' 7.9 מוגבל ל 5יש עכשיו מבצעים דומים באושר עד וביש, הייתי ביש אכתוב מה שראיתי
כמובן מ 150 שח ... לכו למתחרים
בפלות של עלית 3 ב 10 שח
3 קטשופ אוסם ב 26
קוסקוס סוגת 2.9
רטבים של קנור ב6.9
שוקולד מריר ורד הגליל 4 ב 14.9
עוגיות שוקצ'יפס אוסם 6.9
אגב העלו את מחיר הלחם ל 5.9 ויותר מככר אחד 4.9 לא מבין את המהלך.
מחיר החלב צמוד לפיקוח. לא אצל כל המתחרים זה כך.
לגמרי..יש חסד איבדו את זה
לחם עין בר נטו חיסכון מ"ע 2 ב10אגב העלו את מחיר הלחם ל 5.9
ביום חמישי ערב שבועות עשיתי קנייה ב"אושר עד", החנות הייתה מפוצצת.לגמרי..
תכלס אני מהפעמים שאני נמצא בסניף שלהם ברמה א רואים בבירור תנועה הרבה יותר דלילה של לקוחות, הציבור הבין שרשת יש חסד כבר לא זולה, וקונים שם רק אם אין ברירה אחרת.......
(מנסה בכל זאת להבין מה הרציונל של הבעלים החדשים לקחת רשת זולה ופופולרית ורווחית, לכאורה, ולהרוס אותה בידיים, אולי זה לא הנושא של השרשור, אבל לא התאפקתי....)
כי באושר עד היה שפע של מבצעים על מוצרי חלבביום חמישי ערב שבועות עשיתי קנייה ב"אושר עד", החנות הייתה מפוצצת.
מאות אנשים, עומס מטורף, ולא היו בכלל עגלות.
עמדנו הרבה זמן בתור לקופה (גם בעמדות התשלום העצמי).
היה חסר לי פריט אחד שלא מצאתי שם, אז קפצתי להשלים ב"יש חסד"
והאמת? הייתי ממש בהלם.
הסופר היה כמעט ריק, עגלות בשפע, בלי תורים בכלל, גם לא בקופות.
האמת? לא כל כך מסובך להגיע ל-150.. יותר קשה לצאת מיש בפחותכי באושר עד היה שפע של מבצעים על מוצרי חלב
ואילו ביש בשביל לקבל גבינה לבנה 750 ב9.9 היית צריך לקנות ב150 ש"ח. עלוב...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים