סקירה אשכול המבצעים ברשת "יש חסד"

א. אכן יש לבדוק היטב האם כל המבצעים עודכנו
ב. אצלי במקס (הכרטיס השני) לא מופיעים הנסיונות, אבל בכאל אכן מופיעים כל הנסיונות אבל כ'עסקאות שאינן סופיות' - הייתי מציע לחכות בסבלנות ולעקוב ולראות מה יעלה בגורלם
בדקו את פירוט האשראי שלכם בכאל-מועדון יש!!!

וואו, בדקתי עכשיו והתוצאה היא שכל חיוב כפול מחקו/זיכו את הכפול אבל לא את הראשון כך שנניח ניסיתם פעמיים להעביר סכום של 367.77 ₪ וכתב תקלה בפירוט אשראי רק אחד זוכה (כייון שהחברה מזהה את זה כחיוב כפול) אבל פעם אחת כן חוייב.....​

בדקו את פירוט האשראי שלכם בכאל-מועדון יש!!!

וואו, בדקתי עכשיו והתוצאה היא שכל חיוב כפול מחקו/זיכו את הכפול אבל לא את הראשון כך שנניח ניסיתם פעמיים להעביר סכום של 367.77 ₪ וכתב תקלה בפירוט אשראי רק אחד זוכה (כייון שהחברה מזהה את זה כחיוב כפול) אבל פעם אחת כן חוייב.....​
הבהרה חשובה

שוחחתי עם מוקד 'כאל' ונאמר לי שידועה להם הבעיה ועובדים כרגע בצורה מערכתית לנפות את כלל החיובים השגויים ולזכות אותם אוטומטית, אין צורך לפנות אליהם ו/או לבצע הכחשה וכדו' (לדבריהם, כשלדבריהם גם ההכחשות נמחקות ועוברות לטיפול הרגיל)​

מה קורה באושר עד יש את אותם מבצעים?

חזרתי הביתה ואני רואה בקבלה שהמבצעים לא עודכנו,
מה עושים?

לתשומת ליבכם -
יש (ללא קשר לחגיגה) מבצע על קטשופ 5.9 ₪ בקניה מעל 150 ₪ מוגבל ל - 2, אלא שבפועל כל רכישה מחדש אני לוקח שניים ולבנתיים נותן מחדש כל פעם את המבצע, עולה על כולנה - בקניה האחרונה לא הגעתי למאה וחמישים וניסיתי את מזלי וג"כ נתן את ההנחה/המבצע (הייתי עם סורק), לא ניסיתי בעוד מבצעים שמוגבלים בקניה מעל X אבל שווה ניסוי...

לתשומת ליבכם -
יש (ללא קשר לחגיגה) מבצע על קטשופ 5.9 ₪ בקניה מעל 150 ₪ מוגבל ל - 2, אלא שבפועל כל רכישה מחדש אני לוקח שניים ולבנתיים נותן מחדש כל פעם את המבצע, עולה על כולנה - בקניה האחרונה לא הגעתי למאה וחמישים וניסיתי את מזלי וג"כ נתן את ההנחה/המבצע (הייתי עם סורק), לא ניסיתי בעוד מבצעים שמוגבלים בקניה מעל X אבל שווה ניסוי...
לכמה קטשופ אתה מתכנן להגיע?
לאיזה סכום כן הגעת? (כי אולי הגעת ל150 רק ירד לך בגלל המבצעים? ובעצם זה ברוטו ולא נטו?)

מבצע על קטשופ 5.9 ₪ בקניה מעל 150 ₪ מוגבל ל - 2, אלא שבפועל כל רכישה מחדש אני לוקח שניים ולבנתיים נותן מחדש כל פעם את המבצע
זה מעולם לא היה מוגבל ל2 לכל החיים, אלא רק באותה קניה.
לאיזה סכום כן הגעת? (כי אולי הגעת ל150 רק ירד לך בגלל המבצעים? ובעצם זה ברוטו ולא נטו?)
בעבר ההגבלה של קניה מעל היתה אכן ברוטו, כלומר אם מוצר עולה 150 ללא מבצע, ובמבצע כל שהוא זה ירד לשקל 1. היה אפשר כבר לקנות מבצעי קניה מעל.
בחודשים האחרונים זה בוטל והפך להיות רק כשבפועל עברו את ה150 אחרי כל המבצעים.
ייתכן שאכן זה חזר להיות ברוטו כמו פעם. וייתכן שזה היתה תקלה ח"פ או רק בגלל החגיגה שהמחשב זיהה את זה כסוג אחר של מבצע.

מבצעים ביש חסד עד ראש השנה (22-9)

בקבוק שתיה גאמפ' 1.5 ליטר ב2.9 בקניה מעל 150 מוגבל ל4
בקבוק מים בטעמים נביעות + 1.5 ליטר 3.9 לקונים ב150 ומעלה מוגבל ל6
וופל בלגי ב1.9
וופלים גופר 4 ב10
מארז תבניות אלומיניום ביון 15 ל45 במארז 19.9
פילה אמנון 14.9
תפוזינה/ 3ב18
ספרינג/3ב18
מים בטעמים שוופס 3ב18
יינות סלקטד לבן/אדום 2ב50
סרקל קרם/תרסיס ב18.9
אבקת מרק בשקית 1 קילו אוסם מרק בטעם עוף ב7.9 מוגבל ל3
קולון גל כביסה 4 ליטר ב 19.9 לקונים ב150 מוגבל ל3
מרכך כביסה בדין אקסטרא ב9.9 לקונים ב150
ויניש אבקה ויניש קליה 1.5
קילו ב19.9 מוגבל ל4
זוג פלומוליב 19.9 לקונים ב150 מוגבל ל3
דבש מותג יש 1 קילו ב29.9 מוגבל ל3
חטיף תפו"א בטעם טבעי מארז 4 *50 בחבילה ב7.9

גלידה לקרמיה ב12.9 לקונים ב150 מוגבל ל3
מושט ללא עור רוזנרס 34.90
פילה סלמון ציליאני ב59.9
זוג ראש דג קרפיון 9.9
עוף קהילות שלם 26.9
חומוס עם תוספות של חברת אחלה 400 גרם 6.9
ירקות עלים 3 ב15 (במקום 1 ב5.9)
גלאט עלים - חסה/סלרי'/סלק עלים/בצל ירוק 3 ב21 (במקום 1 ב7.4)
גלאט עלים - פטרוזיליה/ כוסברה/ שמיר/ נענע/ 3 ב18
דובשניות 350 גרם מתוקים ב4.9
עוגת דבש 400 גרם מותג יש ב4.9
ביסלי אוסם בין 60 ל70 גרם ב2.9
אבקת כביסה לכביסה צבעונית ולבנה של חברת שופרסל אקטיב 7 קילו ב 29.9
שוקולד פרה עילית 5.9 מוגבל ל6
צנצנת גיפילטא פיש מותג יש 520 גרם 9.9
דבש עם פקק לחיץ 250 גרם 7.9

מבצעים שונים גם ביינות ובמשקאות חריפים

אצבעות וופל רבע לשבע 3 ב27
עוגיות שוקוציפס אוסם 3 ב25

פרוגבוט