מצלמה אשכול המצלמות ן האם יש לך מצלמה ביתית ואת מרוצה מהחדות שלה?

• הוסף לסימניות
לאחר שהתייעצתי (ותודות לכל היועצים והמגיבים! :)) באשכול הסמוך לגבי הקנון sx 600 וקיבלתי תגובות לא כ"כ נלהבות על החדות של התמונות
אחרי חיפוש ארוך ונבירה עמוקה בפורום לגבי נושא המצלמות, מה דעתכם לרכז כאן את כל המידע שיש ברשותכם לגבי המצלמות הביתיות שיהיה לתועלת כולם
אם תוכלו להעלות לכאן את פרטי דגם המצלמה שיש ברשותכם:
חברה, מס' דגם, מעלות וחסרונות, כמה זמן בשימוש, מידת חדות התמונות ובאיזה מחיר ומקום רכשתם.

תודה לכל אחד ואחת על הענות :) בשם כל המשתמשים שודאי יוציאו תועלת רבה

• הוסף לסימניות
לי יש מצלמה ביתית של פנסוניק הדגם: לומיקס DMC- FH20
אני מרוצה מאד!!! התמונות חדות וטובות. (אני יכולה לשלוח דוגמאות)
קניתי בCAMERAׁ במרכז כלל ועלתה לי 700 שקלים.
ממליצה מאד על המצלמה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali5282;1567649:
לי יש מצלמה ביתית של פנסוניק הדגם: לומיקס DMC- FH20
אני מרוצה מאד!!! התמונות חדות וטובות. (אני יכולה לשלוח דוגמאות)
קניתי בCAMERAׁ במרכז כלל ועלתה לי 700 שקלים.
ממליצה מאד על המצלמה הזו.

המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!

• הוסף לסימניות
אז מה קורה?
אין עוד שמרוצות/ים מהמצלמות? או שלא...
ההכרעה חייבת ליפול הערב
עזרתכם בבקשה.
תודה : )

• הוסף לסימניות
מצלמות של קנון מתחלקות כך למיטב ידיעתי:
ixsus- דגם מצוין לביתיות
A- פחות איכותי
sx- לצלם החובב היות ויש שם יותר פונקציות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אל תלכי על משהו אחר מקנון!!!
שלי: Canon PowerShot ELPH 100 HS 12.1
מצלמה מצוינת! תמונות ברורות וחדות.

• הוסף לסימניות
אחרי ברורים פה בפורום, אני בדרך לקנות בעז"ה את הG16, ליגה אחת מעל הקומפקטיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;1567942:
אל תלכי על משהו אחר מקנון!!!
שלי: Canon PowerShot ELPH 100 HS 12.1
מצלמה מצוינת! תמונות ברורות וחדות.

תודה על המידע!
מה המחיר?

• הוסף לסימניות
קניתי את זה לפני כשנתיים כאן בארץ בחנות שיצא לי הכי זול (ע"פ זאפ), כולל כרטיס 8 ג"ב ונרתיק חמוד יצא לי כ750 ש"ח פלוס מינוס. אני מאמינה שהיום זה עולה אפילו פחות.
אחותי - קנתה קצת אחרי מצלמה בלמעלה מאלף שקל והיתה מאוד מאוד מאוכזבת. האיכות של התמונות לא טובה, המצלמה לא ידידותית ועוד.
מאז המלצתי על המצלמה לכמה אנשים וכולם מאוד מרוצים ממנה!

אם יש לך מישהו שיביא לך מארה"ב - כמובן יצא לך הרבה יותר זול (כשהיה לנו שליח הזמנתי בשביל אח שלי ב115$ מאמאזון...)

וד"א - ראיתי שביקשת שישלחו לך תמונות במייל, רק שתדעי שלפעמים זה לא אומר - התמונה נראית ברורה אבל הפיתוח יוצא לא משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;1567970:
קניתי את זה לפני כשנתיים כאן בארץ בחנות שיצא לי הכי זול (ע"פ זאפ), כולל כרטיס 8 ג"ב ונרתיק חמוד יצא לי כ750 ש"ח פלוס מינוס. אני מאמינה שהיום זה עולה אפילו פחות.
אחותי - קנתה קצת אחרי מצלמה בלמעלה מאלף שקל והיתה מאוד מאוד מאוכזבת. האיכות של התמונות לא טובה, המצלמה לא ידידותית ועוד.
מאז המלצתי על המצלמה לכמה אנשים וכולם מאוד מרוצים ממנה!

אם יש לך מישהו שיביא לך מארה"ב - כמובן יצא לך הרבה יותר זול (כשהיה לנו שליח הזמנתי בשביל אח שלי ב115$ מאמאזון...)

וד"א - ראיתי שביקשת שישלחו לך תמונות במייל, רק שתדעי שלפעמים זה לא אומר - התמונה נראית ברורה אבל הפיתוח יוצא לא משהו.

תודה על המידע המדויק
באיזה חנות?

• הוסף לסימניות
אני לא ממש זוכרת... זה בכלל לא היה בעיר מגורי, קניתי באינטרנט ושלחו לי בדואר.
אני אנסה לחפש, אם אני אמצא אני אעדכן כאן כי זאת חנות ממש מומלצת, השירות שלהם היה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאסטר;1567957:
אחרי ברורים פה בפורום, אני בדרך לקנות בעז"ה את הG16, ליגה אחת מעל הקומפקטיות.

מה המחיר של זה ? שאלתי בחנות מרכז האלקטרוניקה ואמרו לי 1800 ש"ח האם יש מקום יותר זול?

• הוסף לסימניות
זאפ

הנה מזאפ
יש יותר זולים

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 86.2 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה