מח של(י)ט על הלב?
לא שאני יודע איפה יש פה לב...
טוב זה נראה לי קשה אז אני ארמזמוחות גדולים חושבים דומה? (מובילים לאותה דרך)
שער החכמה? שערי תבונה?זה ניב עם 2 מילים,
אין פה דרךדרך חכמים?
החכמה מאין תמצא?
זה יותר שלט, לא שערשער החכמה? שערי תבונה?
דעה שלטת? (או שליט בדעתו)זה יותר שלט, לא שער
יש את המילה דעת...דעה שלטת? (או שליט בדעתו)
נראה לי שאחרי הררי הרמזים זו התשובה:
פעם שניה שאני רואה שהתשובה שלי כתובה לפניי..ישוב הדעת
חחחחח זה היה נראה לי לא מספיק ברור...נראה לי שאחרי הררי הרמזים
מתאים גם משוואה בשלושה נעלמיםחידה 255
נראה לי קצת לא מספיק ברור אך מכיוון שיש כאן מוכשרי על
אתן רמז רק לפי הצורך
צפה בקובץ המצורף 1634208
חידה 251
מקוה שיהיה מובן ולא קשה
חידה 256-מקווה שמובןצפה בקובץ המצורף 1634209
את כל אלו פתרו?
פינק ליידי
כן. אבל את התסבוכת שיש למי שמפספס כאן חצי דקה של פתרונות ומבול של דפים נערמים שיוצר את השאלה שלך - עוד לא פתרו.את כל אלו פתרו?
כבר הצעתי שהפותר יסמן 'שכוייח' להודעה שפתר. לא ממש עבד : )עוד לא פתרו.
אם כבר, 'דמעות'. למחדד ולפותר - דמעות שמחה וגיל. ולשאר החברייא - על שנגמרה ההנאה..עצוב יהיה יותר טוב? (את החיוביים שמים במילא..)
סגרנואם כבר, 'דמעות'. למחדד ולפותר - דמעות שמחה וגיל. ולשאר החברייא - על שנגמרה ההנאה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים