התייעצות אשכול המתגלגל לענינים אחרים כל האשכול נמחק???או מוחקים ההודעות הלא רלונטיות?

• הוסף לסימניות
היתה לי אשכול על 'איזה פלאפון כשר הוא טוב' שנעזרתי בו לקניית פלאפון ונראה שגם עוד נעזרו בזה וכל האשכול נמחק הסיבה: בגלל לאן זה התגלגל...
לא הבנתי!!!
מקווה שכתבתי במקום הנכון!

• הוסף לסימניות
אם האשכול הוא מעולה, מועיל, יש בו צורך לרבים, ועונה על הכללים
וכל הבעיה זה תגובות מסוימות בלבד,
בד"כ או שננעל האשכול (כשאין מוטיבציה למנהלים ;) )
או שננעל זמנית, מנפים את ההודעות הבעייתיות ומחזירים לתחיה :).

ברגע שהנושא יוצא ממש מפרופורציה ו/או שמלכתחילה הנושא לא הכי תואם לפורום בו הוא הועלה, אזי גדלים הסיכויים שהאשכול כולו יקבר לעולם :confused:

מניסיון, אם אתה פתחת אשכול, והנושא בסדר, ואתה שם לב שהוא מתחיל לגלוש, כדאי לבקש מההנהלה (בדיווח על תוכן שלילי) שימחקו את אותן הודעות בעייתיות, ויגרמו לאשכול לחזור למסלול.

• הוסף לסימניות
כמות האשכולות שנמחקו לי ולא הוחזרו למרות שחא היתה בהן בעיה והסיבה היתה "בבדיקה"...
ואולי כאן המקום לעדכן את כל עשרות הפונים. ידוע לי שהאתר שלי נחסם בנט פרי, גם שמתי לב שנמחק האשכול שמעדכן גם אתכם בנושא.
כן, פניתי אליהם
ולא. לא קיבלתי תשובה..
הייתי שמחה לעדכן את כולכם בשרשור מתאים כשיהיה מה לעדכן אבל הוא גם ימחק... אז תודה על כל האהבה בפרטי וצר לי שאין לי איך לעזור לכם ולעדכן אתכם.
למי מכם שיש ווצאפ מוזמן לעקוב אחרי העידכונים בסטטוס.
https://api.whatsapp.com/send?phone=9720525012343&text=לסטטוס

• הוסף לסימניות
מניסיון, אם אתה פתחת אשכול, והנושא בסדר, ואתה שם לב שהוא מתחיל לגלוש, כדאי לבקש מההנהלה (בדיווח על תוכן שלילי) שימחקו את אותן הודעות בעייתיות, ויגרמו לאשכול לחזור למסלול
לא ידעתי שאני צריכה לדאוג לזה!
בכל אופן אפשר להחזיר ת'אשכול ואעשה סינון!
איך פונים למנהל הפורם
או יותר נכון למבקר [המדינה] הפורם!!!

• הוסף לסימניות
הבהרה קצרה:
ההנהלה (קרי מרשמלו אני) מתנהלת לפי כללים די ברורים, שרובם גם כתובים בראש הפורום.
עם זאת, תמיד יהיו אשכולות יוצאים מן הכלל, ואז נערכת התייעצות.
יש לעיתים שנתקבל דיווח צודק לגבי אשכול/הודעה, ואנו נאלצים לטפל בה
וכך, למרות שנראה לגולשים שהאשכול נקי, הוא בעייתי.

כמו"כ כשאשכול עובר לבדיקה, עומדות לפניו 2 אופציות. או לחזור או להימחק לצמיתות
אם הוא לא חזר, משמע שהוא לא יכול לחזור, מסיבות מגוונות.

אשכול שחרג מהנושא המרכזי עדיין אין דינו למחיקה
אם הסטייה לא עניינית, מתלהמת, פוגענית או לא מתאימה, ההודעות הבעייתיות נמחקות

לעיתים, ישנם נושאים שעם פתיחתם אנו שמות עליהם עין, כי ההמשך די ידוע מראש. נושאים נפיצים, שנויים במחלוקת או בעיתיים, מהווים לנו אתגר לשמירה.
ברגע שאשכול כזה מתחיל לפנות לכיוון בעייתי, הוא נמחק כולו. אין טעם לנקות אותו.

לסיכום:
אנחנו כאן בשביל לשמור על מקום נקי, איכותי ונעים לכל הגולשים
מטבע הדברים יש אינטרסים שונים לכל אחד, ואנחנו משתדלות להלך בין הטיפות ולרצות את כולם.
אם בכל זאת מישהו חושב שטעינו
ניתן לפנות באישי באופן מכובד ומכבד
מתוך הבנה שהשיקול הוא ענייני, ולגופו של נושא בלבד!

יום נעים לכולנו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבהרה קצרה:
ההנהלה (קרי מרשמלו אני) מתנהלת לפי כללים די ברורים, שרובם גם כתובים בראש הפורום.
עם זאת, תמיד יהיו אשכולות יוצאים מן הכלל, ואז נערכת התייעצות.
יש לעיתים שנתקבל דיווח צודק לגבי אשכול/הודעה, ואנו נאלצים לטפל בה
וכך, למרות שנראה לגולשים שהאשכול נקי, הוא בעייתי.

כמו"כ כשאשכול עובר לבדיקה, עומדות לפניו 2 אופציות. או לחזור או להימחק לצמיתות
אם הוא לא חזר, משמע שהוא לא יכול לחזור, מסיבות מגוונות.

אשכול שחרג מהנושא המרכזי עדיין אין דינו למחיקה
אם הסטייה לא עניינית, מתלהמת, פוגענית או לא מתאימה, ההודעות הבעייתיות נמחקות

לעיתים, ישנם נושאים שעם פתיחתם אנו שמות עליהם עין, כי ההמשך די ידוע מראש. נושאים נפיצים, שנויים במחלוקת או בעיתיים, מהווים לנו אתגר לשמירה.
ברגע שאשכול כזה מתחיל לפנות לכיוון בעייתי, הוא נמחק כולו. אין טעם לנקות אותו.

לסיכום:
אנחנו כאן בשביל לשמור על מקום נקי, איכותי ונעים לכל הגולשים
מטבע הדברים יש אינטרסים שונים לכל אחד, ואנחנו משתדלות להלך בין הטיפות ולרצות את כולם.
אם בכל זאת מישהו חושב שטעינו
ניתן לפנות באישי באופן מכובד ומכבד
מתוך הבנה שהשיקול הוא ענייני, ולגופו של נושא בלבד!

יום נעים לכולנו
תודה שנענתי ע"י ההנהלה להסבר!
מהיום אדע שאת מן מנהלות הפורום עבור פניות! מקוה שלא יהיו אלא לצרכים טובים!
יום טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה