- הוסף לסימניות
- #6,481
נכתב ע"י רעות כהנא;2446061:למישהוא יש את השיר קה ריבון של אלי פרידמן
תודה מראש
בבקשה...
נכתב ע"י רעות כהנא;2446061:למישהוא יש את השיר קה ריבון של אלי פרידמן
תודה מראש
נכתב ע"י אייזיק;2446254:אפשר בבקשה תרגום של השיר 'נשמה' של שלמה גרטנר ?
נכתב ע"י אייזיק;2446273:תודה,
אבל זה לא נראה לי תרגום הכי מדויק...
אשמח לעוד.
נכתב ע"י יעקב ג;2445989:על זוטו של ים שמעתם?
זה לא המצאה שלי, אלא של דיין חשוב שפסק לי כך.
נכתב ע"י יעקב ג;2445989:על זוטו של ים שמעתם?
זה לא המצאה שלי, אלא של דיין חשוב שפסק לי כך.
נכתב ע"י דוד מרדכי;2446681:אני דווקא כששמעתי על ה"היתר" הזה עשיתי חיפוש קל וכל מה ששמצאתי זה תשובות רבנים למה ההיתר הזה אינו היתר כלל.
גם אלה שמקילים לא הסתמכו על זה הזאת אלא על משהו, שלא תמיד תקף אצל כל אחד.
גם אני שאלתי מורה הוראה, והוא אמר לי בפירוש שזוטו של ים זה לא.
רק דבר אחד יש לתהות, כשמדובר בעניין הזה פתאום הזמרים הופכים להיות אנשי הלכה ושומרי תורה. (והם צודקים)
אבל כשמדובר בענייני צניעות (כמו להרקיד נשים וגברים, או להוציא קליפים שהורסים את היראת שמים ואת חינוך הילדים) הם לא כאלה מחמירים..
לא רוצה להיות הצדקן פה, אבל יש פה צביעות קלה. שישמעו קודם הם בעצמם לרבנים. תראו מה פרסם עכשיו הרב זילברשטיין http://www.jdn.co.il/breakingnews/802756
אני לא אומר שבגלל זה מותר לגנוב להם, אבל..
נכתב ע"י מוזיקאית;2447230:משהו יכול להעלות את השיר "מנחה" בביצוע של שלוימי גרטנר?
עשיתי חיפוש וראיתי שלא העלו
למשהו יש?תודות!
נכתב ע"י הודיה ד;2447257:משהו יכול להעלות את הפלייבק "ביחד ננצח" של עילאי אבידני??? דחוף!!!
תודה מראש.
נכתב ע"י דודגדול;2447294:בבקשה
נכתב ע"י oriatedgi;2447705:את השיר של בערי וובער "ר' שמעון"
יש למישהו?
תודה.
נכתב ע"י yd7691;2447342:למישהי יש את השיר "מיים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה..."של מוטי שטייניץ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים