אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
'אמא אני רוצה בנפש פנימה', של עוזיה צדוק-
למי יש ויכול לעלות?
תודה!

נכתב ע"י פנינה ש;1636589:
אפשר להעלות שוב? זה נתקע לי ולא מסכים להעלות

חבל לך להשקיע אנרגיות בקליפ הזה.....

לדור ודור // ארבעים שנות ניגוני בעלזא | האזינו

שמחת בית בעלזא תתקיים אי״ה בט״ו סיון, ובעל המנגן החסידי, הרב ירמי' דמן, באלבום חדש יחד עם מונה רוזנבלום לכבוד 40 שנה לניגוני החסידות
- - -
לקראת שמחת בית בעלזא שתתקיים אי״ה בט״ו סיון, יוצא בעל המנגן החסידי המפורסם, הרב ירמי' דמן,באלבום חדש אך בטעם של פעם, כשהוא שב אל שיתופי הפעולה המוזיקליים הגדולים שהצמיחו במהלך השנים להיטי ענק, שהפכו לנכסי צאן ברזל של המוזיקה החסידית.

האלבום החדש "לדור ודור - ארבעים שנות ניגוני חסידי בעלזא", רואה אור כאמור בסימן "כקדם". הרב ירמי' דמן חוזר לעבוד עם המעבד האגדי, ר' משה מונה רוזנבלום, איתו ניפק בעבר כמה מהלהיטים הגדולים ביותר כ"יהי החודש הזה", "אב הרחמים" ועוד. למלאכת העיבודים הצטרף גם המעבד החסידי, רובי בנט, כשההפקה נצבעת בצליל עשיר, בתזמור מלא ובכלים חיים.

אחת ההפתעות באלבום היא צמד המעבדים הצעירים אלי קליין ואיצי ברי (בנו של המוזיקאי ר׳ יששכר,שוכי ברי) אשר עיבדו את שיר הנושא "לדור ודור" והעניקו לאלבום גוון נוסף.

על "מקהלת חסידי בעלזא" הנוטלת חלק באלבום ניצח ר' אלתר מאיר קאליש המנצח המפורסם של ה"קאפעלע" של חסידות בעלזא.

על הלחנים הסוחפים שבאלבום אחראיים ר' ירמי' דמן עצמו שחיבר חמישה שירים חדשים והרה"ג ר'פנחס פרידמן ראש הכוללים של בעלזא המשמש גם כבעל תפילה קבוע בשבתות וימים טובים אצל כ"ק האדמו"ר מבעלזא שליט"א וידיו רב לו בהלחנת ניגונים רבים שחדרו לכל שכבות הציבור החרדי.

השירה והניגון בחסידות בעלזא הם בהוראת כ"ק אדמו"ר שליט"א שביקש להביא לכך שצעירי הצאן לא ירעו בשדות זרים ח״ו ויהיו ניזונים ממקורות מוסיקאליים קדושים בלבד.

הרצינות, הקדושה והשמחה האמיתית שאופפת את הניגונים שמולחנים ומבוצעים על ידי רבנים ואנשי חינוך כהרב דמן, הם ככל הנראה סוד ההצלחה האדירה של ניגוני חסידות בעלזא כפי שתחושו אותם גם באלבום החדש.

צפה בקובץ המצורף 239994
צפה בקובץ המצורף 239995

קבצים מצורפים

• סימן טוב • מתוך האלבום החדש לדור ודור.mp3
    4.3 MB · צפיות: 46
  • 20366.jpg
    KB 78.7 · צפיות: 28
נכתב ע"י בפ;1636453:
למה זה לא יורד לי בשו"פ?

בדקתי וצריך לחכות בסבלנות איזה דקה וחצי ואז יורד במהירות
(אין לי מושג מה הבעיה, אבל זה יורד)

בהצלחה.

סינגל חדש

​אחרי ההצלחה המדהימה של הסינגל הראשון, השיר החדש של סמינר גור ירושלים לאור ההתחזקות בלשה"ר.​

מפיק רבי פתחיה ליצמן שליט"א

לחן: יוסי גרין

עיבודים: יהושע פריד

סולן: שרולי וורדיגר

על איסור לשון הרע

קבצים מצורפים

• על כל רגע.mp3
    3.9 MB · צפיות: 47
סינגל חדש ומדהים לשמוע:
אבישי רוזן שר "הייתי בורח"

20383.jpg

קישור ללדעת:
http://ladaat.info/article.aspx?artid=20383

נשמח אם מישהו יעלה לטובת החסומים.

בקשה...

יש מישהו שמוכן לשלוח קישור לג'מבו לפרק ה 11 של הקול הבא?
תזכו למצוות!

היה דרופבוקס תחפשו

נכתב ע"י דודכהן;1638304:
היה דרופבוקס תחפשו

דודכהן תודה רבה שאתה דואג לעלות לכולנו את הקולות הבאים...
קול הכבוד!! :)

נכתב ע"י 102;1638449:
דודכהן תודה רבה שאתה דואג לעלות לכולנו את הקולות הבאים...
קול הכבוד!! :)

אולי בכל זאת יש למישהו בג'מבו? חסום לי הדרופבוקס.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה