- הוסף לסימניות
- #11,181
משהו יכול להעלות את הראיון עם שואקי תודה
הנה בבקשה ! [4 חלקים]
הראיון עם יעקב שוואקי לאלבום החדש "מוסיקה"
משהו יכול להעלות את הראיון עם שואקי תודה
משהו יודע פרטים בבקשה על שיר ''אפ' כשנופלים לתוך רפש וטיט משראייט אין משראייט אוי אוי אוי טאטע'' (זה המילים שאני זוכר) מילים מליקוטי מוהר''ן.
יואל ראטה שר את זה. ושמעתי את זה בקול חי בביצוע יפיפה.
אשמח אם מישהו יכול לעלות. ולתת פרטים.
תודה רבה.
שבת שלום
בוקר טוב אליהו, עיין בהסטוריה ותראה...
הדיסק הזה כבר בחנויות למעלה משבועיים.
האם יש כאן גם את הקטע בהתחלה עם מוטי שטיינמץ וישי ריבו?הנה בבקשה ! [4 חלקים]
![]()
אשמח מאד אם תשלח לי א"ז למייל האישי שלי<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>דיסק...
לא נראלי נמכר בחניות אבל מופץ ברשת
יש בו הרבה שירים
כבר יצא !!!!!!!האם אידיש נחת כבר יצא?!?!
יש כאן:אני
אשמח מאד אם תשלח לי א"ז למייל האישי שלי<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עיצוב יפה!
מעניין ומסקרןעיצוב יפה!
השיר עצמו (שמע) גם בדרך?
יש את זה גם לצפייה?הנה בבקשה ! [4 חלקים]
![]()
לצפיה..את אחי אנכי מבקש -
מרדכי בן דוד עם מקהלת שירה ותזמורת סבבה.
mp3.
האזנה נעימה.
בברכה.
חתכתי את הפרסומת וכך הגעתי לכמעט 50 MBזה שוקל מעט יותר מ50 מ"ב מקווה שיעלה
אמריקה של היוםלצפיה..
זה שוקל מעט יותר מ50 מ"ב מקווה שיעלה
בבקשה...מה עם קליפ האנימציה של יוני Z? מי יכול להוריד מפה ? https://www.kikar.co.il/280970.html (בעזרת IDM)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים