אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
שמילי אונגר ומקהלת 'מלכות' עם 'א-ל מסתתר' בגרסה הווקאלית
הלהיט החדש והאהוב 'א-ל מסתתר' של שמילי אונגר,
כעת בגרסה ווקאלית מיוחדת לימי בין המצרים.
העיבוד החם של אמן הקולות פנחס ביכלר, המנצח על 'מלכות' הנרחבת ב"פירוש" החדש של השיר.
1

בבקשה ובשמחה

1f448
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן
1f449

1f448
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן
נטפרי לא נותן לי לעלות יש למשהו רעיון?

אין מצב זה מחשב שקניתי שבוע שעבר.
ובנוסף לזה העתקתי למחשב אולי 5 קבצים.

קבצים מצורפים

• שמחה ליינר ריבון העולמים ווקאלי.mp4
    8.7 MB · צפיות: 78
  • שמחה ליינר ריבון העולמים ווקאלי.mp4
    8.7 MB · צפיות: 54
  • ריבון העולמים וואקלי.mp3
    2.2 MB · צפיות: 60
בבקשה אם התכוונת לזה
את האמת לא התכוונתי לזה...אבל תודה רבה!
יש לו שיר ריבונו של עולם אני מבקש ממך בכל ליבי....... והוא הוציא את זה בווקאלי
אז אם יש לך את זה אני אשמח...

את האמת לא התכוונתי לזה...אבל תודה רבה!
יש לו שיר ריבונו של עולם אני מבקש ממך בכל ליבי....... והוא הוציא את זה בווקאלי
אז אם יש לך את זה אני אשמח...
בבקשה:

קבצים מצורפים

• 03 ריבונו.mp3
    9.7 MB · צפיות: 119

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה