אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
הפיצו עכשיו במייל קובץ MP3 של ביצוע של שבע שירים על המילים 'שמע ישראל', מבוצע ע"י בני פרידמן אברהם חיים גרין ועוד, אשמח אם מישהו יעלה את זה בגירסה לצפייה (זה נשמע מעניין.

הפיצו עכשיו במייל קובץ MP3 של ביצוע של שבע שירים על המילים 'שמע ישראל', מבוצע ע"י בני פרידמן אברהם חיים גרין ועוד, אשמח אם מישהו יעלה את זה בגירסה לצפייה (זה נשמע מעניין.
ולמי שחסום הדרייב, העלתי מקודם גם בג'מבו מייל וגם בעוד שרת.
כאן:
https://www.prog.co.il/threads/◄◄אש...ש-שמרו-על-הכללים.166755/page-590#post-5701881

בקשר לקליף של ארי גולדואג אין בו שום בעיה רואים שניה אחת אשה חרידית הולכת ברחוב ואפילו בנטפרי אישרו את הקליף הזה ואני רוצה להעלות את זה אם משהו יכול להסביר איך מעלים תודה
תלוי על איזה קליפ את מדברת. באחד באמת היה אישה ששניה עברה ברחוב אבל בקליפ השני היה אישה אבל לענ"ד אפשר להעלות קליפים שמופיעים נשים (צנועות כמובן ולא כשהן מרכז הקליפ) ולכתוב 'אזהרת נשים!'

מי שאומר כך הוא עוור...
בלי קשר החסר משוגעים אנוכי?
מה התלהבתם משיגעון של השחקנים שם, ישר לבית משוגעים!
טוב היום משלמים לך כסף אתה מוכן להישתטות...:p:p:p
אף אחד לא עיוור. בקליפ 'זה היום' אין אישה אחת!!!!
כנראה בקליפ השני שראית יש אשה....

לא הייתי ממליץ במיוחד להעלות לכאן,ממש לא מתאים לפרוג.!.

אגב,בפרקים הבאים מרואיינים גד אלבז וליפא שמעלצר.
צודק!
כתבתי את זה לפני שראיתי.
כמובן שאני לא יביא את זה לכאן (יש נשים וכו').

אגב, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה, אולי מישהו מסביר מה זה בדיוק התכנית הזאת?
מה זה? של מי זה?
מתי זה הפרקים הבאים?

צודק!
כתבתי את זה לפני שראיתי.
כמובן שאני לא יביא את זה לכאן (יש נשים וכו').

אגב, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה, אולי מישהו מסביר מה זה בדיוק התכנית הזאת?
מה זה? של מי זה?
מתי זה הפרקים הבאים?
תוכנית של ע' 1 בטלויזיה
סדרה דוקומנטרית על אמני המוזיקה היהודית.

לא הייתי ממליץ במיוחד להעלות לכאן,ממש לא מתאים לפרוג.!.

אגב,בפרקים הבאים מרואיינים גד אלבז וליפא שמעלצר.
סליחה ממש מתנצלת אם הכוונה הייתה אליי, אני בעצמי בכלל לא ראיתי וזה לא מעניין אותי במיוחד... פשוט ביקשו קישור אז לא היה אכפת לי להביא...

תלוי על איזה קליפ את מדברת. באחד באמת היה אישה ששניה עברה ברחוב אבל בקליפ השני היה אישה אבל לענ"ד אפשר להעלות קליפים שמופיעים נשים (צנועות כמובן ולא כשהן מרכז הקליפ) ולכתוב 'אזהרת נשים!'
לפני שמקבלים אישור מ @מרשמלו לא עושים את השטות הזו...!!!!

הלו מירי...
ממש ממש לא!!!
זה מסכן פה את כל האשכול, זיכרו...

סליחה ממש מתנצלת אם הכוונה הייתה אליי, אני בעצמי בכלל לא ראיתי וזה לא מעניין אותי במיוחד... פשוט ביקשו קישור אז לא היה אכפת לי להביא...
@נביאה, אף פעם אל תעלי דבר שלא נבדק על ידך קודם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה