אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1526535:
אגב השיר

מישהו יודע אם יש קליפ שלהם שרים את זה?

גם אותי מענין, אך נראה שכן.
מי שיוכל לחפש ולהוריד, יבורך. שיר מהמם, כולם שם תותחים!!

נכתב ע"י גרנולה;1526481:
שלו', האם אפשר לבקש שיורידו את השיר החדש : פתח ליבך, (של דוד דאור ואברהם פריד ועוד) שיצא לזכר החטופים?

תודה רבה!!!

נכתב ע"י Magic Brush;1526501:
כבר היה את זה פה באשכול. חפשי בהודעות קודמות.

נכתב ע"י גרנולה;1526531:
מצאתי. תודה רבה!!!

אכן הועלה בעבר אבל באיכות ירודה מאוד
אולי יש אותו למישהו באיכות יותר טובה
כי חבל השיר כ"כ יפה

נכתב ע"י אסתי קונץ;1527320:
אכן הועלה בעבר אבל באיכות ירודה מאוד
אולי יש אותו למישהו באיכות יותר טובה
כי חבל השיר כ"כ יפה

בדיוק מה שאני באה לכתוב כאן עכשיו! ;)
אם למישהו יש באיכות גבוהה, זה יעזור לי מאד!

תודה מראש.

חיים ישראל רבה רבה חדש לפני 10 דקות

הזמר של כל החוגים והעדות חיים ישראל בבלדה רוחנית חדשה ״ רבה רבה ״
המקשר את האדם הפשוט עם רבו ומורו יחד עם כל הצדיקים האבות והאמהות .

חיים ישראל בתגובה עם צאת הסינגל :

חיפשתי תקופה ארוכה שיר שיתאים לכלל עם ישראל שכל אחד מהם מחובר לצדיק ולרבה אחר .
בטקסט הנהדר שכתב יהודה גרין , והעיבוד הפנטסטי של יוני קיסר בטוחני שכל יהודי יתחבר אל השיר ויתקשר עם הצדיק שאליו הוא מתחבר רוחנית .

השיר של יהודה גרין ביידיש

קבצים מצורפים

• חיים ישראל רבה רבה.zip
    11.1 MB · צפיות: 69
חדש חדש

לפניכם טעימה מהדיסק החדש

קבצים מצורפים

• מלא שמחה.jpg
    KB 44.6 · צפיות: 37
  • מלא שמחה.mp3
    8.1 MB · צפיות: 48
- - - - -

אפשר פרטים על הדיסק מלא שמחה?
-נראה מדהים!!!!!!!

נכתב ע"י פנינה ש;1529737:
אפשר פרטים על הדיסק מלא שמחה?
-נראה מדהים!!!!!!!
בבקשה

file.php

למישהו יש שירים של הזמר מושי ניילנדר

למישהו יש את השיר ''להודיע'' של ברסלב של פורים אבל לא של הירושלמים הברסלבים תודה מראש אני ישמח אם מישהו יעלה את זה לכאן

שמחת החיים 4

קבצים מצורפים

• שמחת החיים 4.mp4
    16.2 MB · צפיות: 82
נכתב ע"י ישראל ק;1530392:
למישהו יש את השיר ''להודיע'' של ברסלב של פורים אבל לא של הירושלמים הברסלבים תודה מראש אני ישמח אם מישהו יעלה את זה לכאן

אני לא מאמין שמישהו יעלה לך כאן את בקשתך, כי זה מיועד רק לדברים חדשים...........
לכן בשבילך תבקש את זה כבקשה נפרדת ולא באשכול הסינגלים וקליפים מוזיקלים חדשים לטובת החסומים.

אוקיי אז אם בכל זאת למישהו יש את השיר להודיע של פורים בניגון של ברסלב אבל לא של הירושלמים אפשר לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה מראש.

זאבי פריד שוב משמח את הקהל בחתונת מלניק בארה"ב עם שירי מירון...

קרדיט: מיוזיק נייעס למייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• זאבי פריד.mp4
    13.3 MB · צפיות: 75
בכלל לא יפה אני לא מבין מה התלהבתם עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה