אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
שירי אקפלה של המכביטס למי שרוצה..
כל הקולות מיוצרים ע" קולות מהפה.
בהנאה.

קבצים מצורפים

• Deror ikra.mp3
    1.6 MB · צפיות: 78
  • The Maccabeats - Candlelight - Hanukkah.mp3
    3.4 MB · צפיות: 85
  • The Maccabeats - Miracle - Matisyahu - Hanukkah.mp3
    2.9 MB · צפיות: 67
  • The Maccabeats - Shine - Hanukkah.mp3
    3.3 MB · צפיות: 75
  • 0 ביטים · צפיות: 0
אולי בהגדרה המקצועית זה וואקלי.... אבל לא נראה לי שממש מתאים לימי הספירה...
אם צריך לראות מה כתוב על השיר כדי להיזכר שאין שם באמת מוזיקה- אז מה עשינו?
וחוץ מזה שלדעתי זה לא מאה אחוז וואקלי. עם כל הכבוד למקצועיות, הקול האנושי הוא דבר מוגבל.

גם אני חשבתי את זה עד שתראי מופע אחד שלהם ותראי שהם עושים את זה במקום בלי פלייבק או תמיכה מאחוריהם.
זה עבודת צוות מטורפת הם בערך 10 גברים .

אוקיי, אני מוכנה להאמין שזה אכן בלי שום מוזיקה, אבל כל עוד זה ממש נשמע שכן, לא נראה לי מתאים לשמוע את זה עכשיו...

אם אפשר לעלות את כל הדיסק חסידישע ספירה

אוסף ווקאלי חדש של מיטב הלהיטים החסידיים האחרונים עם הזמרים ישראל ורדיגר, תולי בריל ואברימי קאליש, מקהלות שירה ומלכות ועוד.

אף אחד מאיתנו לא רוצה שהאשכול הנפלא הזה ייסגר חלילה על ידי מנהלי הפורום על הפרה של כללי הפורום.

נחדד שוב, כאן באשכול לא מעלים דיסקים שמוגנים בזכויות יוצרים, אלא אך ורק קליפים וסינגלים שהופצו על ידי המוציאים לאור.

קבלתי במייל

אמיתי או צחוק?:):D

קבצים מצורפים

• יום העצמאות.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 0
טעות

קבצים מצורפים

• צוחק.gif
    KB 8.3 · צפיות: 69
  • Smiley_lol.gif
    KB 13.5 · צפיות: 54
נכתב ע"י meir165;1583905:
העלו באתר JDN,

את השירים של מלכות של ימי הספירה,

ונתנו שם קישור להורדה,

וזה חסום למנתובים,

נשמח אם מישהו יוכל להעלות את זה לטובת כולנו,

http://שרתכשר.co.il/1UFk

קישור לכתבה: http://www.jdn.co.il/news/479488

השרת כשר חסום לי, ובג'מבו מייל כבר אין את הקבצים, אם מישהו שהוריד כבר יכול להעלות מאוד נשמח

נרננה וג'רופי

מקהלת נרננה בשיתוף עם מנדי ג'רופי מבצעים את השיר "על כל רגע"

קבצים מצורפים

• VID-20150420-WA0096.mp4
    3.9 MB · צפיות: 72
בואי כלה

של איציק אורלב ווקאלי....
למי יש???
תודה!

למי יש את השיר רבי עקיבא

של הגנים רצוי עם המילים הילדות משגעות אותי ואנני יודע איך להשיג את זה
תודה מראש

נכתב ע"י bekki;1587530:
מקהלת נרננה בשיתוף עם מנדי ג'רופי מבצעים את השיר "על כל רגע"

מקצועי חבל"ז

נכתב ע"י bbr;1587421:
השרת כשר חסום לי, ובג'מבו מייל כבר אין את הקבצים, אם מישהו שהוריד כבר יכול להעלות מאוד נשמח

אולי בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה