אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
20886.jpg

נשמח אם מישהו יכול להוריד ולהעלות לטובת החסומים. תודה.
מכאן - http://ladaat.info/article.aspx?artid=20886

קרדיט: אתר לדעת.

בבקשה

קבצים מצורפים

• לדעת.נט - להורדה חינם החדש של שמחה ליינר לכה דודי.mp4
    17.2 MB · צפיות: 72
יש למשהו את הקול הבא ויכול להעלות?
תודה רבה מראש!

נכתב ע"י מי האיש;1667768:
למה אני לא מצליח להוריד את זה?
זה קורה הרבה פעמים שאני לוחץ וזה לא עושה כלום, האם הבעיה מוכרת?

לפעמים צריך להמתין קצת עד שהמחשב גומר להוריד את הקובץ (בשונה מהורדות מאתרים אחרים באתר הזה לא רואים את הסטטוס של ההורדה ואם זה קובץ ששוקל קצת זה לוקח קצת זמן)

גם לי זה קרה עם שטיינמץ ואברהם פריד זה הסתובב נראה לי שעה ולא ירד בסוף.....

....

יש למשהו את השיר מחשבות לשלום????
תודה!

נכתב ע"י מי האיש;1667768:
למה אני לא מצליח להוריד את זה?
זה קורה הרבה פעמים שאני לוחץ וזה לא עושה כלום, האם הבעיה מוכרת?
שלח לי ממיל למייל שבחתימה
ואני ינסה להעביר לך דרך המייל

למישהו יש את הלהיט החתונות החדש מודים אנחנו לך

נכתב ע"י ארי פיש;1669218:

זה כבר לא חדש......................................;)
למי שלא יודע, זה שיר של יעקב ורדיגר, קניתי ממנו את הדיסק באיזה חתונה שהייתי שם והוא מכר את זה שם.

חברה מה עם הקול הבא??

נכתב ע"י יוסף צבי;1669297:
ב"מציאון במייל" של היום
אי אפשר להוריד את הקליפ של מוטי שטיינמעץ עם הזמרים
אני מצרף כאן לינק שאפשר להוריד
https://drive.google.com/folderview...RyeEtwUEpxX0ppajZzZGN4SWM0cWMyTVU&usp=sharing
מכאן תודתי שלוחה לבעלי מציאון במייל המהנים אותנו מידי שבוע

נטפרי חוסמים את זה.
אפשר קישור לדרופבוקס?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה