- הוסף לסימניות
- #1,441
עוד קטע מהקומזיץ באלעד
התנצלות מראש על האיכות!
התנצלות מראש על האיכות!
לא נפתחנכתב ע"י נחמד מאד;1734583:עוד קטע מהקומזיץ באלעד
התנצלות מראש על האיכות!
אני באמצע הורדה מהדרופבקס הראשון שהעלונכתב ע"י קו ונקי;1734585:אוי, נו... חבל.
מה עם החסומים?
מי יכול לעזור בעניין...
נכתב ע"י נחמד מאד;1734590:זה נחסם בגלל שהיה הרבה הורדות.
איך מעלים לג'מבו מייל?
לא עולה לי מידי כבדנכתב ע"י יוסף צבי;1734588:אני באמצע הורדה מהדרופבקס הראשון שהעלו
אני ינסה להעלות לגמבו מייל, אבל נראה לי מידי גדול להעלות לגמבו
אבל אני ינסה
גמבו פתוח לך?
נכתב ע"י יוסף צבי;1734616:לא עולה לי מידי כבד
שוקל 815 MBנכתב ע"י bekki;1734623:מה זה שוקל יותר מ 500MB????
אפשרי לחתוך קצת
נכתב ע"י יוסף צבי;1734624:שוקל 815 MB
אני לא יודע איך לחתוך
סליחה על הבורותנכתב ע"י bekki;1734750:Windows מובי מייקר 2.6
או להמיר במנהל הפורמטים לMP4
נכתב ע"י 2015;1735037:שני קטעים קטנים מהקומזיץ באלעד,
1. מקהלת מלכות "כרחם אב".
2. מוטי שטיינמץ תורה הקדושה"
![]()
![]()
נכתב ע"י נחמד מאד;1735218:
נכתב ע"י נחמד מאד;1735218:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים