אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
יש אפשרות להעלות את השיר החדש של רכניץ "שאי סביב"?

בבקשה

קבצים מצורפים

• גרשון פריישטט - שאי סביב - (שלמה יהודה רכניץ).mp3
    4.5 MB · צפיות: 88
וואהוו !!
אתם בטוחים שהוא לא הכפיל של 'מרדכי בן דוד' ?
כמה דומה....

תודה ל'מתנחל' ול'chr'.

מי יכול להעלות קטעים מהקפות שניות בכפר חבד?

דחוף לי.........

מישהו יכול לכתוב את המילים של שאי סביב? ומי שר את זה?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורות בלילה צפה בהודעה
משהו יכול להוריד את השמחת בית השואבה של ישיבת חברון
http://www.bhol.co.il/article_old.aspx?id=90259
חח אהבתי , הם ניסו להגן על הווידאו חובבנים.
תהנה
http://www.jumbomail.co.il/Downloads...575A3254694D3D
פתח באמצעות מדיה פלייר או משהו פשוט

דרך איזה קובץ אפשר לפתוח לא נפתח לי במדיה פליר רק ב VLC אבל קטוע

ואגב אם אפשר להוריד גם את של פונוביז ושל מיר ברכפלד
זה יעזור מאד
תודה רבה!

נכתב ע"י סימולציה;1787986:
מישהו יכול לכתוב את המילים של שאי סביב? ומי שר את זה?

המילים מישעיהו:
ואמרת בלבבך מי ילד לי אלה... ואלה מי גידל, הן אני נשארתי לבדי אלה איפה הם...
שאי סביב עיניך וראי כולם נקבצו ובאו לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה