אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
שמתם לב שיצאו עכשיו שני אלבומים בו זמנית בשם "הכל לטובה"? (דוד גבאי ויוסף חיים שוואקי)
אז נזכרתי שכבר יש לי בבית דיסק בשם הזה, "הכל לטובה" של דדי גראוכר. (עם השיר "תן חיוך בן אדם...") ואני לא סופר את "לטובה" של ליפא.
כנראה צריך שיהיה לכולם מאד ברור, ש"הכל לטובה".

נכתב ע"י האמת שבדרך;1796854:
למה אני לא מצליחה להוריד את הקליפים של החתונה של מוטי שטיינמץ ממציאון במייל?

בכל אופן מישהו יכול להעלות אותם? (גם את הקליפ עם הקישור לבחדרי.)

תודה רבה!

הם אמרו לי שאולי שבוע הבא זה יהיה הפעם הם שמו רק קישור לאתר...

רציתי מזמן כבר לבקש
כל אחד שמעלה קליפ סינגל וכו' בבקשה לרשום פרטים על הקובץ חבל שאחרי זה 200+ אנשים צריכים לנחש מה מונח מאחורי הקובץ אם קישקושים או מספרים אם אחוזים27%45%32%13% וכדומה...
תודה רבה
עדיף שאחד יתאמץ מאשר 200+

אפשר לקבל גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

נכתב ע"י דוד מרדכי;1797089:
שמתם לב שיצאו עכשיו שני אלבומים בו זמנית בשם "הכל לטובה"? (דוד גבאי ויוסף חיים שוואקי)
אז נזכרתי שכבר יש לי בבית דיסק בשם הזה, "הכל לטובה" של דדי גראוכר. (עם השיר "תן חיוך בן אדם...") ואני לא סופר את "לטובה" של ליפא.
כנראה צריך שיהיה לכולם מאד ברור, ש"הכל לטובה".

וכנראה שבמקום לחדש טקסטים אנשים לועסים את אותו דבר

אתה לפחות לא תוציא אלבום נוסף הכל לטובה, נכון?

אשמח גם לקבל בבקשה.
תודה:

קליפ של החתונה

אפשר גם לקבל?

אשמח גם לקבל

אפשר גם לקבל

אשמח גם לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!

בס"ד

אשמח גם לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

אשמח גם
תודה רבה

יופי שהאשכול נהפך להעלאת מיילים.
חשבתי שזה אשכול לקליפים מוזיקליים...
מה הסיפור? או להעלות לפה, או לשים קישור של הורדה מאיזה שהוא אתר של קבצים גדולים כדוגמת דרופבוקס או גמבומייל ושלום על הקפצות כל שניה בשביל לגלות שעוד מישהי רוצה את הקליפ של מוטי....

נכתב ע"י frog;1797221:
מה הסיפור? או להעלות לפה, או לשים קישור של הורדה מאיזה שהוא אתר של קבצים גדולים כדוגמת דרופבוקס או גמבומייל ושלום על הקפצות כל שניה בשביל לגלות שעוד מישהי רוצה את הקליפ של מוטי....
זה שוקל מאוד הרבה
למה לא להגיד תודה למי שרוצה לעזור?

נכתב ע"י frog;1797221:

אתה צודק.

אבל יש לי בעיה מסויימת זו האפשרות היחידה.

עדכון: שלחתי לכל מי שביקש ומרגע זה ניתן לבקש בהודעות הפרטיות בלבד!

--------------
הנה לכולם עוד קטע מהחתונה של מוטי בו הוא שר 'שימנו כחותם'.

קבצים מצורפים

• 1.mov
    18.7 MB · צפיות: 67
אם אפשר גם לי...

תודה

אשמח גם לקבל, תודה

אשמח לקבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה