אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
אפשר לעלות את השיר "יש בתורה"? זה שנשמע לאחרונה בחתונות.
תודה מראש

נכתב ע"י קו ונקי;1813223:
אני הייתי מתבייש שירקדו לי ככה בחתונתי.
בוודאי שלא לפרסום בפורומים ובוואטסאפ"פונים.
פשוט.... מזעזע.

מסכנה הכלה

מי יכול להביא את הסינגל החדש של אלירן דרעי?
מכאן

eliran.jpg

בדרך לאלבום בכורה, הזמר אלירן דרעי משיק את השיר הקצבי "הלילה חגיגה". דרעי שנישא אך לפני חודשים ספורים, ממשיך לעבוד במרץ על האלבום הראשון שלו עם טובי המעבדים, הכותבים והמלחינים.

עד כה הוציא אלירן שבעה שירים שיכנסו לאלבום: אבא, אתה לי מלך, קורא אליך, לשמוח, מילה טובה, האושר שבלב, חלומות שנטשתי.

האזינו לשיר שיקפיץ לכם את יום ראשון המנומנם:

מי מוריד?
http://www.93fm.co.il/radio/243119/

נכתב ע"י כשרונית;1816946:
בדרך לאלבום בכורה, הזמר אלירן דרעי משיק את השיר הקצבי "הלילה חגיגה". דרעי שנישא אך לפני חודשים ספורים, ממשיך לעבוד במרץ על האלבום הראשון שלו עם טובי המעבדים, הכותבים והמלחינים.

עד כה הוציא אלירן שבעה שירים שיכנסו לאלבום: אבא, אתה לי מלך, קורא אליך, לשמוח, מילה טובה, האושר שבלב, חלומות שנטשתי.

האזינו לשיר שיקפיץ לכם את יום ראשון המנומנם:

מי מוריד?
http://www.93fm.co.il/radio/243119/
בבקשה:

קבצים מצורפים

• אלירן-דרעי-חגיגה-הלילה-סינגל-mp3.mp3
    8.4 MB · צפיות: 38
מישהו יודע את המילים לשיר החדש של פריד "ריבון העולמים"?

תודה! מרגש

נכתב ע"י קהילות יעקב;1818026:

משהו יכול להעלות את השיר ריבון העולמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה