אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
צפו ותהנו:
ליהודים בביצוע ססגוני אמריקאי.
רק בארה"ב יש דברים כאלו...

קבצים מצורפים

• ליהודים בביצוע ססגוני - מציאון במייל להצטרפות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    20 MB · צפיות: 172
נכתב ע"י 2015;1985557:
צפו ותהנו:
ליהודים בביצוע ססגוני אמריקאי.
רק בארה"ב יש דברים כאלו...

:rolleyes:

מישהו מכיר את השיר הטוב "הטוב הטוב כי לא כלו רחמיך" שיר שרץ היום בחתונות? ומי מבצע את השיר?

"הטוב כי לא כלו רחמיך"
בביצוע של המלחין (הרב בן-ציון שנקר שיחי' לאיוש"ט).
עם חן יהודי אמתי של יהודי מדור קודם.
(אני לא מפסיק לצפות בזה)

קבצים מצורפים

• בן ציון שנקר הטוב הטוב.mp4
    10.2 MB · צפיות: 61
נכתב ע"י הגפן;1985763:
"הטוב כי לא כלו רחמיך"
(אני לא מפסיק לצפות בזה)

וואי. איזה יופי!!
(הידעתם שהוא המלחין של המנגינה המקובלת "אשת חיל", שהתקבל בערך כמו שהתקבל הפיוט לכה דודי ------- בכל בית יהודי).

למי יש את ההסרטות מההופעה של לב אחד
שהיה לפני איזה שבועיים שלוש?

נכתב ע"י תלמידים;1985827:
וואי. איזה יופי!!
(הידעתם שהוא המלחין של המנגינה המקובלת "אשת חיל", שהתקבל בערך כמו שהתקבל הפיוט לכה דודי ------- בכל בית יהודי).
יש לו עוד הרבה ניגונים שהתקבלו בציבור כגון 'מזמור לדוד' המפורסם.

שלום לכל המשתתפים,
למי יש \או יודע , את השיר של חב''ד רבונו של עולם דו ביסט דאך אונזער טאטע, דומה לד' בבות.
תודה מראש.

נכתב ע"י יעקב 1;1986267:
שלום לכל המשתתפים,
למי יש \או יודע , את השיר של חב''ד רבונו של עולם דו ביסט דאך אונזער טאטע, דומה לד' בבות.
תודה מראש.
בבקשה

נכתב ע"י יעקב 1;1986267:
שלום לכל המשתתפים,
תודה מראש.

בבקשה

קבצים מצורפים

• 02-08-Kaddish-from-Reb-Levi-Yitzchok-Berdichiver-Heichal-Neginah.mp3
    2.3 MB · צפיות: 27
נכתב ע"י 23;1986729:

בבקשה

אלי ביגון, בנו של ירחמיאל ביגון המנהל המוסיקלי של 'פרחי מיאמי' משיק דיסק ומשחרר סינגל ראשון עם קליפ מושקע ומרגש במיוחד ביגון ג'וניור: "את יסודות ההשקפה שינקתי בישיבת מיר אני מנסה להעביר בשירה שלי"

הזמר והיוצר המוכשר מארה"ב, אלי ביגון, משיק סינגל-קליפ בכורה ייחודי וחדשני. ביגון, בוגר ישיבת ישיבת "מיר" ובנו של מלך מקהלות הילדים הלא הוא ירחמיאל ביגון האגדי, מנהלה המוסיקלי של "פרחי מיאמי". הקליפ מורכב מהמון רגעים של עצב ושכול שעברו על עם ישראל בדורנו, מה שנותן למילות השיר משמעות עוצמתית במיוחד.

"את כל חיי הבוגרים העברתי בישיבת מיר, שם השרישו בי אהבת תורה אמתית, לימדו אותי מה הוא טעם בלימוד, ושם ינקתי את יסודות ההשקפה שאותם אני מנסה להעביר בשירה שלי", אומר ביגון הצעיר. "השיר החדש, הוא בעצם מסר שאני מבקש להעביר לכל היהודים, מה היא הגישה שאנו צריכים לנקוט מול הכאב העצום והסבל שכלל ישראל עובר ושלמרות הכל 'מוכרחים להמשיך' הלאה ולהאמין בה' שיעזור לנו לעבור את זה".

השיר עובד ומוקסס בידי האח חנניה ביגון, הקליפ צולם ובוים על ידי שייע פריד, שניהם, לדברי ביגון "העלו את רמת ההפקה לגבהים חדשים".

הסינגל "מוכרחים להמשיך", לא נשמע כמו שיר חסידי טיפוסי, אלא סטייל חדש בפני עצמו שביגון מביא איתו. "אני מקווה ומאמין שהוא יתקבל באהבה גדולה", אומר אלי ביגון.

השיר בס קול של חיים שלמה, יש למישהו?
תודה!!!

בבקשה:

קבצים מצורפים

• 09 Bas Kol .mp3
    8.7 MB · צפיות: 27
נכתב ע"י יעקב 1;1986267:
שלום לכל המשתתפים,
תודה מראש.

יש את האשכול לבקשת שירים.

נכתב ע"י הגפן;1985763:
"הטוב כי לא כלו רחמיך"
(אני לא מפסיק לצפות בזה)

לא הבנתי האם זה יש ישן או חדש כי אם הוא ישן אז למה הוא רץ כעת בחתונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה