אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
מדוע?

למשהו יש את השיר מדוע בהברה חסידית? (חלק מהמילים בו, מדוע, מדוע חמול חמול.. וכו')

תודה רבה

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות שני שירים:

אני מאמין בניסים של שוואקי
הרימו את הידיים לכבוד חתן וכלה (לא זוכרת של מי זה)

תודה.....

נכתב ע"י שושניתוש;2040491:
למשהו יש את השיר מדוע בהברה חסידית? (חלק מהמילים בו, מדוע, מדוע חמול חמול.. וכו')

תודה רבה
בבקשה
מקוה שהתכוונת לזה...

קבצים מצורפים

• מדוע - קלאסיקס.mp3
    4.4 MB · צפיות: 59
נכתב ע"י שושניתוש;2040491:

תודה רבה

אולי זה יועיל

קבצים מצורפים

• מוטי שטיינמץ - מדוע.mp3
    7.3 MB · צפיות: 60
הזמר מוטי ויזל (לשעבר ילד הפלא אהרן הלוי ) הוא זה ששר עם מוטי שטיינמץ בפורים

נכתב ע"י צפרדע ירוקה;2040801:
הזמר מוטי ויזל (לשעבר ילד הפלא אהרן הלוי ) הוא זה ששר עם מוטי שטיינמץ בפורים

תיקון טעות קטנה זה אינו מוטי ויזל ילד הפלא לשעבר אלא ברוך ויזל, אחיו.

ירמיהו פרק יב פסוק א

צַדִּיק אַתָּה יְקֹוָק כִּי אָרִיב אֵלֶיךָ אַךְ מִשְׁפָּטִים אֲדַבֵּר אוֹתָךְ מַדּוּעַ דֶּרֶךְ רְשָׁעִים צָלֵחָה שָׁלוּ כָּל בֹּגְדֵי בָגֶד

*עם תוספות- כמו:
חמול על עולליך,ה' ממעמקים קראתיך, ענני באמת ישעך
שזה ערבוב אישי של ש.י.רכניץ

שלום לכולם!

לאחר שראיתי שיש פה ביקוש עצום לסינגלים חדשים ובפרט בגמבומייל ולאחר שאני מעלה כבר תקופה באתר לדעת - אמרתי לעצמי שאולי ננסה להעלות גם פה בכדי להגדיל את מעשי החסד (שציוה לנו השי"ת) ע"י שעוד יהודים יהנו:

אני אתנצל מראש אם אני יעלה דברים שכבר העלו! :cool:

קבצים מצורפים

• אקי שטיין.jpg
    KB 40.2 · צפיות: 46
ניסים ברוך ויצחק מאיר שרים “אני מאמין”

ניסים ברוך הוא מוסיקאי מחונן, שנולד וגדל בצרפת. מגיל צעיר עסק בכתיבה והלחנת שירים בצרפתית. ההצלחה שלו היתה כל כך גדולה שכבר בגיל 20 חיזרו אחריו חברות התקליטים הגדולות בצרפת שרצו להחתים אותו על חוזים מרשימים.

לפני כשלושים שנה חזר בתשובה ובמקביל החל ללמוד פיתוח קול בצורה רצינית. מיד אחרי החתונה, עלה רעיון יחד עם רעייתו אלכסנדרה, מוסיקאית גם היא, להפיק אלבום מוסיקלי על מזמורי תהילים. האלבום שהיה מהפכני, עשה רעש גדול בצרפת אצל היהודים, אבל לא רק; יהודי שלוקח תהילים ועוטף אותם בעיבודים מעניינים, עורר עניין רב והביא גם ללא מעט קונצרטים.

לפני כעשור וחצי עלו השניים ארצה והמשיכו להפיק מוסיקה, כאשר במהלך השנים הוציאו מספר אלבומי חזנות ותהילים במגוון סגנונות, בינהם אופרה, שראו אור בצורה מצומצמת יחסית. התגובות שקיבלו היו טובות, והעידו על מוסיקה איכותית. הרצון לשמר את האיכות מחד, ומאידך להנגיש את המוסיקה אל הקהל הרחב, הובילו לתחילת העבודה על פרוייקט מוסיקלי חדש. אם הפרוייקט הקודם שהפיק כלל את מזמורי שיר למעלות עטופים במוסיקה שמימית בתפילה לשירתם בבית המקדש, הרי שהפרוייקט הנוכחי, שצפוי להיקרא מחכים, מרכז את שירי הצפייה והתפילה עד הגאולה.

אני מאמין – היא הסנונית הראשונה מתוך האלבום החדש בדרך, ניסים בעל קול טנור לירי, מבצע אותו בדואט יחד עם הזמר יצחק מאיר. “מידי פעם אני שומע שמפרסמים תאריכים מתי המשיח יגיע. גם אני מחכה למשיח כל יום, אבל לא צריך לקבוע תאריכים כדי שלא תהיה אכזבה. השיר הזה הוא תפילה שיצאה מהלב שלי, אל הלב של כל יהודי מאמין. אני מאוד אוהב את יצחק ואת הקול שלו. יצחק שמע את השיר, התלהב וביקש לשיר אותו, אז החלטנו להקליט אותו בדואט” – מספר ניסים.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=313354507137536E6F4E6E464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• ניסים.jpg
    KB 49.2 · צפיות: 52

קבצים מצורפים

• אחכה.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 40
תודה רבה להרב עובדיה אני מכיר אותו מאתר לדעת והוא עושה דברים כבירים לטובת הכלל

אופיר סלומון - שמח בני

הפייטן אופיר סלומון בסינגל ראשון - "שמח בני" הפיוט המוכר אותו כתב הרב יצחק סונה ללחן ערבי, בביצוע חדשני של אופיר.

השיר החדש הינו סנונית ראשונה לקראת אלבום בכורה שיכיל פיוטים מוכרים לצד שירים חדשים ומקוריים.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4238356E416B4F47345976464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• אופיר סלומון - שמח בני - תמונה.jpg
    KB 19 · צפיות: 37
יוסף עבאדי - דרך מנצחת

הזמר הצעיר והמוכשר יוסף עבאדי (נכד של מייסד עוגיות עבאדי..) משחרר סינגל שני - "דרך מנצחת" בדרך לאלבום בכורה בו משתתפים גדולי המוזיקאים. את השיר כתב רמי לב לעיבוד והפקה מוזיקאלית של יוני קיסר.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=7A64725763577753666A76464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• יוסף עבאדי.jpg
    KB 23.8 · צפיות: 37
הביצוע של 'ברודערס' ל'ריבון העולמים'

הרמוניה משפחתית מיוחדת נותנת טעם חדש ומגוון לשיר הפך זה מכבר ללהיט מוכר ומושמע ביותר.

מקהלת "ברודערס" האחים שפריי עם הסולן איציק שפריי ותזמורת "המנגנים" בביצוע נדיר לשיר.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4E4458392B597131454B62464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• ידעתי.jpg
    KB 117.6 · צפיות: 47
'מקודשת' של חנוך בוכניק

חנוך בוכניק (25) תושב העיר בני ברק ואב לשניים, החל דרכו המוסיקלית דווקא בבמות אירועי משפחה קרובה ומשם יצא החוצה אל חתונות החברים מהישיבה, שגילו אותו דרך השבתות בהם שימש כחזן ופייטן בבתי כנסיות ברחבי הארץ.

מחתונה לחתונה ומאירוע לאירוע החל חנוך לחלום בגדול ונכנס לאולפן המקצועי של שי ראובני ויחד עם צ'ולי זכאי וגיל נגר שהיו אמונים על השיר החל להקליט את סינגל הבכורה שלו.

מקודשת המרגש של בוכניק נולד מתוך רצון עז "להכניס כמה שיותר חתנים וכלות אל מתחת לחופה..."

חנוך שרוצה רק לשמח את עם ישראל מבטיח לא לעצור בשיר הזה ולהמשיך להוציא חומרים מקוריים ואיכותיים שללא ספק יתפסו כנכסי צאן ברזל ברחבות האירועים.

"והיום את מקודשת לי תחת חופה, את פוסעת למולי זכה וטהורה, נפתחו כל שערי שמחה ומעיני זלגה דמעה ועל כל זה הלב אומר לך תודה..."

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6E6F68326E62793359437A464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• חנוך.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה