- הוסף לסימניות
- #3,761
נכתב ע"י מרכזי;2055747:מי מזכה אותנו?
בדיוק זה מה שנראה הכי מעניין אף אחד לא מעלה? באמת.....
איפה כל העושי חסד? קורג. נקודת מחשבה. 2015. פלאפונית. ועוד ועוד..
נכתב ע"י מרכזי;2055747:מי מזכה אותנו?
נכתב ע"י מרכזי;2056174:בדיוק זה מה שנראה הכי מעניין אף אחד לא מעלה? באמת.....
איפה כל העושי חסד? קורג. נקודת מחשבה. 2015. פלאפונית. ועוד ועוד..
נכתב ע"י e.sh;2056181:במה לזכות אתכם????
נכתב ע"י שושניתוש;2055175:אולי משהו יכול להוריד מהקשור המצ"ב?
תודה רבה!
נכתב ע"י שושניתוש;2056466:אולי בכל זאת?
נכתב ע"י e.sh;2056491:אני יכול לנסות.
את מה להוריד?
( כבר יש כאן בלגן מרוב בקשות שלא טופלו)
הוא מביא אותי לכאןנכתב ע"י שושניתוש;2056541:קודם כל תודה רבה על הרצון הטוב.
הבקשה היא על:
צפו: כשמוטי שטיינמץ הפתיע את החוגגים
בחתונה שהתקיימה ביום חמישי האחרון, הפתיע הזמר מוטי שטיינמץ את החוגגים וערך במקום קומזיץ מרגש בליווי תזמורתו של שלמה ברונר, במהלכו שר את "שפכי כמים" של שלמה
וצרפו לכך את הקישור הזה:
http://www.bhol.co.il/100085/%D7%A6%...%99%D7%9D.html
ושוב, תודה רבה!
נכתב ע"י e.sh;2056559:הוא מביא אותי לכאן
נכתב ע"י e.sh;2056208:צר לי.
בדרך כלל אני מצליח להוריד, לא הפעם.
מוזר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים