אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
אם אפשר את השיר של אליאב שבו אין עוד מלבדו

נכתב ע"י עובדיה;2063354:
השיר הסיפורים היהודים בלחנים מיוחדים

הזמר ברוך ויזל, מגיש את 'די דריי מעשה'ס'- הסיפורים היהודים מזמנים עברו, אותם חיבר בחריזה לשירים מוכרים, המחנך והגראמער הרב משה עהרליך.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6333734446594D77765050464B3342347436653838673D3D

טעות זה דרשה

http://www.93fm.co.il/radio/302877/

כשמקהלת 'שירה' לוקחת פיקוד מוזיקלי על אירוע, היו סמוכים ובטוחים שהתוצאה תגיע בדמות הופעה משובחת, מהוקצעת, מגוונת והרמונית • הנה ביצוע "והיא שעמדה" בשבע ברכות לנגיד סאטמרי: לחנו של ר' ליפא לואיש ז"ל, תזמורת 'פריילך' הפופולרית, הסולנים שלמה זלמן הורביץ וילד הפלא אברהם חיים גרין

מי מעלה??

נכתב ע"י shokoshok;2065388:
צדיק,
העלית את הפרסומת שלפני הסרטון....

אני שמח שאתה מודע לזה שאני צדיק...:rolleyes:
כבר מעלה את הסרטון עצמו.
באמת לא הבנתי איך זה ירד כל כך מהר...
הסרטון בהודעה הבאה:)

נכתב ע"י shokoshok;2065360:
http://www.93fm.co.il/radio/302877/

כשמקהלת 'שירה' לוקחת פיקוד מוזיקלי על אירוע, היו סמוכים ובטוחים שהתוצאה תגיע בדמות הופעה משובחת, מהוקצעת, מגוונת והרמונית • הנה ביצוע "והיא שעמדה" בשבע ברכות לנגיד סאטמרי: לחנו של ר' ליפא לואיש ז"ל, תזמורת 'פריילך' הפופולרית, הסולנים שלמה זלמן הורביץ וילד הפלא אברהם חיים גרין

מי מעלה??

בבקשה .

קבצים מצורפים

• Vehi Sheamda- Green, Horowitz, Shira, Frielach. _ והיא שעמדה״ מקהלת שירה ע
    20.9 MB · צפיות: 144
לניק shokoshok,
הנה הקליפ בפורמט שמע.

קבצים מצורפים

• Vehi Sheamda- Green, Horowitz, Shira, Frielach. _1461113989.mp3
    4.3 MB · צפיות: 46
גוטמן, הילד ו'ידידים' מרטיטים עם "המלך"

זמר הנשמה החסידי יששכר גוטמן מבצע את יצירתו הקסומה של דודי קאליש - "המלך", בליווי ילד פלא, מקהלת "ידידים העולמית" ותזמורתו של מוטי מילר • היצירה הופיעה לראשונה באלבום האחרון של המקהלה "ידידים 2"

נכתב ע"י ישראל פפר;2065865:
גוטמן, הילד ו'ידידים' מרטיטים עם "המלך"

זמר הנשמה החסידי יששכר גוטמן מבצע את יצירתו הקסומה של דודי קאליש - "המלך", בליווי ילד פלא, מקהלת "ידידים העולמית" ותזמורתו של מוטי מילר • היצירה הופיעה לראשונה באלבום האחרון של המקהלה "ידידים 2"

נו אז איפה השיר?
אתה מעלה רק מידע?

הראפר ניסים בלאק בסינגל חדש: "זמן חרותנו"

"זמן חרותנו", הוא להיט חדש ואנרגטי מבית היוצר של הראפר ניסים בלאק. מדובר בסינגל שני מתוך אלבום חדש בהפקה בינלאומית שיראה אור בקרוב • האזינו

יש גם קליפ אבל שוקל הרבה.....

נראה לי שאפשר להעלות כאן דברים יותר על רמה.....

נכתב ע"י meir165;2065988:

לא שאני חושב שהסרטון יפה...
אבל ביקשו אז העלתי, מה הבעיה???

נכתב ע"י meir165;2065988:

כל אחד יחליט מה הרמה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לך בעיה אל תפתח!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה