אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י מיוחדת;2066128:
כל אחד יחליט מה הרמה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לך בעיה אל תפתח!!!!!!!!!!
לא נכון!!!!!!!!!!
יש רמה מינימלית של התאמה לאתר מכובד כמו פרוג!!!
(בתחילה פותחי האשכול היו עומדים על זה, ולאחרונה נהיה ממש לית דין ולית דיין. כל שיר של מצורע מכל רחבי תבל צריך לעלות פה???)

אז מה אתם רוצים, שאני יסיר את הסירטון?
רק תגידו 'כן' והסירטון יעלם כלא היה.

נכתב ע"י e.sh;2066156:
אז מה אתם רוצים, שאני יסיר את הסירטון?
רק תגידו 'כן' והסירטון יעלם כלא היה.

אני הורדתי אותו, (תודה רבה)
כדי לא להכשיל את הטהורים,
תסיר אותו!!!!!!!!!!!!!

יהודה צ'יק - הודו לה'

צפה בקובץ המצורף 293343

הזמר והיוצר יהודה צ'יק חוזר לאחר תשע שנים עם סינגל ראשון - "הודו לה' " בדרך לאלבום השביעי שיקרא "רק לקיים מצוות" וצפוי לצאת מיד לאחר ל"ג בעומר.

השיר יוצא לקרת פסח עם מילים מתוך הלל, הלחן העיבוד והמיקס של יהודה צ'יק.

צפה בקובץ המצורף 293344

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • 0 ביטים · צפיות: 0
צפו: הגרסה הישראלית של "היום תאמצנו"

אחרי התהודה הציבורית הגדולה בעקבות הביצועים הקודמים לשירים "אם ה' לא יבנה בית", "יבנה המקדש" ו"שמע בני", קליפים נוספים של הביצועים המרגשים (מוזיקה)

תראו משהו יפה.
שיר מדהים!!

כוכב העבר שפרש ללימוד תורה יוצא עם בנו למסע מוזיקלי מרתק

אהרון סיטבון [האב], מהדמויות המעניינות והמסקרנות במוסיקה החסידית. השאיר מאחוריו קריירה מוסיקלית פורחת ומשגשגת בתעשיית המוסיקה העולמית, לטובת לימוד תורה. לאחר שלושים שנות שתיקה מוסיקלית, עומד להוציא את אלבומו הראשון "שהחיינו".

דוד סיטבון [הבן], כוכב עולה בעולם החתונות. שמאחוריו מספר סינגלים שזכו להצלחה.

רגע לפני צאת אלבום הבכורה של סיטבון האב, משיקים השניים וידאו-קליפ חדש לשיר "אחכה לו" [שיופיע באלבום] אותו הלחין אהרון לעיבוד והפקה מוסיקלית של הצמד אלי קליין ואיצי ברי. צפו:

בדרופבוקס (17 MB):

אני מאמין - מסע מוזיקלי מדהים

מקור: http://www.93fm.co.il/radio/303203/

קאליש, ויזל ו'ידידים' מגישים: "על זאת"

במהלך חתונתו של המוזיקאי והמעבד איציק פילמר, בוצע השיר "על זאת" על ידי בעלי המנגנים דודי קאליש ומוטי ויזל, בליווי 'מקהלת ידידים העולמית', כשעל הקלידים הופקד יענקי לנדאו

נכתב ע"י ישראל פפר;2066231:
קאליש, ויזל ו'ידידים' מגישים: "על זאת"

במהלך חתונתו של המוזיקאי והמעבד איציק פילמר, בוצע השיר "על זאת" על ידי בעלי המנגנים דודי קאליש ומוטי ויזל, בליווי 'מקהלת ידידים העולמית', כשעל הקלידים הופקד יענקי לנדאו

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה???
אתה מעלה מוזיקה או מידע על מוזיקה??

נכתב ע"י e.sh;2066252:
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה???
אתה מעלה מוזיקה או מידע על מוזיקה??

הוא רוצה שיעלו את מה שהוא מפרסם...

קצת קשה לו לכתוב שיעלו, הוא מוגבל באותיות במקלדת..... ;);)

נכתב ע"י נקודת מחשבה;2066266:

קצת קשה לו לכתוב שיעלו, הוא מוגבל באותיות במקלדת..... ;);)

מילא פעם ראשונה אבל אני רואה הרבה הודעות שלו כאלה אז התפלאתי...
ולניק ישראל פפר, תן קישור ויורידו לך...
אף אחד לא אמור להבין לבד...

נכתב ע"י e.sh;2066271:
מילא פעם ראשונה אבל אני רואה הרבה הודעות שלו כאלה אז התפלאתי...
ולניק ישראל פפר, תן קישור ויורידו לך...
אף אחד לא אמור להבין לבד...

הוא נהנה לאתגר את גולשי פרוג, ולבדוק את רמת ניחושם ורוח קודשם

נכתב ע"י נקודת מחשבה;2066266:

קצת קשה לו לכתוב שיעלו, הוא מוגבל באותיות במקלדת..... ;);)[/QUOTE

[/SIZE][/COLOR]

חחחח גדולללל :D
מילא שיעלה לנו , בלי להוציא לנו ת'עיינים..???? :rolleyes:

לניק ישראל פפר, אני מתנצל ... בגללי כולם יורדים עליך.
סליחה!!!

אם אפשר לעלות קטעים מהקול הבא מהגמר תודה

מאיר הברמן בסינגל בכורה – לולי האמנתי

מאיר הברמן בסינגל בכורה אותו הלחין מתוך פרויקט חדש עליו הוא עמל בימים אלו. על ההפקה המוזיקלית הופקד הגיטריסט המוכשר דודי סתר.

עיבוד מוזיקלי: דודי סתר
תופים וכלי הקשה: ברק בן צור
קלידים, גיטרות ובס: דודי סתר
סקסופון סופרן: דור אסרף
קולות: מאיר הברמן, דודי סתר

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4D3874712F5747417A797A464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• לולא.jpg
    KB 54.5 · צפיות: 32
יהודה צ’יק חוזר בשיר חדש – הודו לה’

אחרי 9 שנים הזמר יהודה צ’יק חוזר עם סינגל חדש – ‘הודו להשם’ מתוך אלבום חדש שצפוי לצאת לקראת ל”ג בעומר, אחד מתוך שלושה אלבומים שצפויים לצאת ב24 החודשים הבאים.

צ’יק הוא גם המלחין המעבד הקלידן והממקסס של השיר ושל האלבום השביעי שלו שכאמור יצא בקרוב.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=712B4D73537A423378526E464B3342347436653838673D3D

קבצים מצורפים

• ציק.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 34

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה