אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
מנגינה של ברכת כהנים

בימים נוראים ובימים טובים
מנגנים הכהנים
מנגינה מאוד יפה ב"בשלום"
למי יש את המנגינה הזאת (נוסח ליטאי)

תודה רבה:)

נכתב ע"י rivi y;2328244:
למישהו יש את המילים של השיר: באש ובמים - אברהם פריד
אשמח מאד אם מישהו יוכל להעלות
תודה
"כי תעבור במים, איתך אני. ובנהרות לא ישטפוך, כי תלך במו אש, לא תכווה ולהבה לא תבער בך"
באש ובמים- עמ"י חי. מתחת השמיים, עמ"י חי עם הבורא עם התורה בלי שום מורא. עמ"י חי לעולם.

מי יכול להוריד לי בבקשה את רועי אדרי ששון ושמחה?

למישהו/י יש את השיר צל עץ תמר אשמח מאוד לקבלו
תודה מראש

נכתב ע"י זילפי;2328315:
בימים נוראים ובימים טובים
מנגנים הכהנים
מנגינה מאוד יפה ב"בשלום"
למי יש את המנגינה הזאת (נוסח ליטאי)

תודה רבה:)

"נוסח ליטאי" מענין שהניגון הזה מהווה חלק מניגון חסידי ... ישנו ניגון של קרלין על א' משירי ההגדה של פסח (כמדומני ואמרתם זבח פסח), שהמנגינה שמנגנים הכהנים היא חלק קטן ממנו, מענין באמת מי המקור ומי המעתיק, אם מישהו יודע ...

נכתב ע"י yosef1234;2328406:
למישהו/י יש את השיר צל עץ תמר אשמח מאוד לקבלו
תודה מראש

טיפה יותר מקורי

קבצים מצורפים

• זוהר ארגוב-צל עץ תמר.mp3
    2.6 MB · צפיות: 143
מי יכול להוריד לי בבקשה את רועי אדרי ששון ושמחה?

נכתב ע"י צבי200;2328613:
"נוסח ליטאי" מענין שהניגון הזה מהווה חלק מניגון חסידי ... ישנו ניגון של קרלין על א' משירי ההגדה של פסח (כמדומני ואמרתם זבח פסח), שהמנגינה שמנגנים הכהנים היא חלק קטן ממנו, מענין באמת מי המקור ומי המעתיק, אם מישהו יודע ...

הניגון של הכהנים הידוע מנוגן גם בקהילות החסידיות, והוא היה מנוגן גם לפני השואה.
ואין סיבה לומר שהוא התחדש במאות השנים האחרונות.
ואם אעיז, אכתוב גם ששמעתי שמאד ייתכן, שהוא הושר ע"י הלויים בבית המקדש...

מישהו יכול להוריד לי בבקש בג'מבו
את כל הדיסק של שמילי אונגר
תודה

יש למישהו את הדיסק של שמחה ליינר וברוך לוין זה מאוד יעזור לי
בתודה מראש

נכתב ע"י A052;2329002:
הניגון של הכהנים הידוע מנוגן גם בקהילות החסידיות, והוא היה מנוגן גם לפני השואה.
ואין סיבה לומר שהוא התחדש במאות השנים האחרונות.
ואם אעיז, אכתוב גם ששמעתי שמאד ייתכן, שהוא הושר ע"י הלויים בבית המקדש...
לומר שמכיון וזה מנוגן כבר 80 שנה אז זה זה ודאי מלפני מאות או אלפי שנה ('אין סיבה לומר'), קצת מוגזם ...
אבל בכל אופן אני לא מתמצא בניגוני קרלין אבל יתכן שגם שם מדובר בניגון ישן ... וממילא חוזרת השאלה מי המקור ..

אצלנו בבית כנסת ליטאי, שרים בכלל משהו אחר
כך שלא מחייב לומר שזה "הניגון הליטאי"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה