אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
והנה ה' נצב עליו מלוא כל הארץ כבודו

והנה ה' נצב עליו מלוא כל הארץ כבודו, של זוטשקא
לא הצלחתי למצוא כא,ן את הקליפ אפשר להוריד לי?

מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל במייל אם הוא יכו לעדכן
או לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
,usv

מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל במייל אם הוא יכו לעדכן
או לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

קבצים מצורפים

• מעוז_צור_-_אחינו_בביצוע_נבחרת_זמרי_החתונות_Maoz_Tzur.mp3
    6.4 MB · צפיות: 51
יש למישהו מביניכם את הקלטות הנוסטלגיות של "שירו ביחד"?
של ציפי מילוא?

יש למישהו מביניכם את הקלטות הנוסטלגיות של "שירו ביחד"?
של ציפי מילוא?

קבצים מצורפים

• עידו קפטן בסינגל קליפ בכורה – מי כמוני ילד רדיו גאול?.mp4
    15.2 MB · צפיות: 55
שמעתי שיש שיר חדש של פנחס ברייער
מישהו מכיר?

שמעתי שיש שיר חדש של פנחס ברייער
מישהו מכיר?

והנה ה' ניצב עליו......

אשמח אם מישהו יוכל לעלות לי את השיר 'והנה ה' ניצב עליו מלא כל הארץ כבודו ומביט...........'-של מלכות
תודה רבה!!!!!!

נכתב ע"י 0052;2351822:
עוד פעם אם אפשר להעלות שוב
ותודה רבה לכל אלו שהורידו את כל השירים האחרים שביקשתי:):):):):):):):):):D:D:D:D:D;);):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool::cool::p:p:p:p

מה הבעיה עכשיו?
הקישורים עדיין תקפים!

אני מבין שלא ראית שהעליתי שוב...
חזור לעמוד 559 ותמצא שם את כל מה שביקשת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה