דונלד טראמפ
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #5,741
נכתב ע"י zephyr;2366677:אפשר בגמבו?
תודה מראש
בשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=3844746F4E2F7A4459416E464B3342347436653838673D3D
נכתב ע"י zephyr;2366677:אפשר בגמבו?
תודה מראש
אפשר להעלות בגמבו ???נכתב ע"י דונלד טראמפ;2288845:
בקוקר יש את ההופעה המלאה של מוטי שטיינמץ ברמדה, יש מישהו שמוכן להוריד?
תודה רבה רבה
נכתב ע"י צפור שיר;2365623:גם אני אשמח. תודה.
נכתב ע"י אלף100;2366866:למישהי יש את השיר "שמח תשמח" של אברהם פריד (מהדיסק אוצר של יראת שמים)
תודה
נכתב ע"י 0052;2364634:בשמחה רבה: ביגן משיק דיוידי חדש של פרחי מיאמי
נכתב ע"י דוד מרדכי;2367681:יש פה תקציר. מישהו יכול להעלות את זה לכאן? www.93fm.co.il/radio/timeline/370831/
נו אז תעלינכתב ע"י רובוט;2367804:יש לי את ההופעה הזאת מלפני שנים....
איך זה חדש, אין לי מושג....
זה מב שעולה לי There was an error downloading your file. כשאני מנסה להוריד מישהו מבין בזה?נכתב ע"י חד וחלק;2367873:ציטוט:
בקוקר יש את ההופעה המלאה של מוטי שטיינמץ ברמדה, יש מישהו שמוכן להוריד?
תודה רבה רבה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי צפור שיר צפה בהודעה
גם אני אשמח. תודה.
גם אני-----
קישור:
https://www.dropbox.com/s/nwfi77tu6...ץ נר שני של חנוכה במלון רמדה ירושלים.mp4?dl=0
נכתב ע"י 0052;2367850:הטוב - יונתן רזאל
בבקשה!!!!!!!!!!!
תרגום: ישנה טעות בהורדה שלך. אולי לא הורדת נכון?נכתב ע"י 0052;2367874:זה מב שעולה לי There was an error downloading your file. כשאני מנסה להוריד מישהו מבין בזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים