אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
סינגל חדש של יניב בן משיח 'הראש בעננים'

קבצים מצורפים

• יניב בן משיח - הראש בעננים Yaniv Ben Mashiach - Haro.mp3
    4.1 MB · צפיות: 44

קבצים מצורפים

• DJ רועי הרוש מגיש מאמין בניסים גרסת הרמיקס רדיו גאולה.mp3
    9.1 MB · צפיות: 51
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pencil צפה בהודעה
קובץ מצורף 329841

'מוטי שטיינמץ בשלבי מיקסים סופים לאלבום הביכורים שלו. על העיבודים חתומים משה לאופר ויואלי דיקמן - תאריך השקה: חנוכה'
שלאגר.נט
נכתב ע"י גולדהרחל;2370662:
עוד לא יצא?

זה היה צפוי...
מה שבטוח כשזה יצא-יכתבו על זה...

נכתב ע"י Pencil;2370678:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pencil צפה בהודעה
קובץ מצורף 329841

זה היה צפוי...
מה שבטוח כשזה יצא-יכתבו על זה...

אחרי ההצלחה המסחררת של שיר 2 שנחטף מהחנויות לאחר שחודשיים אנשים לט ידעו אם זה יצא או לא יצא, והגיעו לחנויות לשאול אם כבר יצא........ אין סיבה שלא ימחזרו את ההצלחה הזו, ע"י הפרחת שמועות ותאריכים שיתפסו את תשומת הלב.........

נכתב ע"י דונלד טראמפ;2370681:
נכתב ע"י Pencil;2370678:
אחרי ההצלחה המסחררת של שיר 2 שנחטף מהחנויות לאחר שחודשיים אנשים לט ידעו אם זה יצא או לא יצא, והגיעו לחנויות לשאול אם כבר יצא........ אין סיבה שלא ימחזרו את ההצלחה הזו, ע"י הפרחת שמועות ותאריכים שיתפסו את תשומת הלב.........

גם סוג פרסומת....

נכתב ע"י אסטרונאוטית;2370735:
תודה רבה!!
אולי יש לכם משהו גם עם מוטי שטיינמיץ?

שטיינמץ
לי יש אשמח לשלוח למייל-דרייב,
כי להעלות לכאן זה סיוט....(גם לג'מבו)

נכתב ע"י Pencil;2370768:
שטיינמץ
לי יש אשמח לשלוח למייל-דרייב,
כי להעלות לכאן זה סיוט....(גם לג'מבו)

אם זה הדיסק החדש של שטיינמץ אשמח לכאן - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
תודה רבה.

נכתב ע"י 0052;2370818:
מה זאת אומרת כבר ישלך את הדיסק?

אני מהמפיקים;)
אין לי כמו לכולם....אבל פרסמתי ציטוט מהאתר 'שלאגר' שהדיסק צריך לצאת בחנוכה, לא יצא---
גם לי אין....

ביקשו שאשלח קליפים, זה הכל.

חנן בן ארי - הילדים הללו (גירסת תיכון אדר)

קבצים מצורפים

• חנן בן ארי - הילדים הללו (גירסת תיכון אדר).mp3
    5.3 MB · צפיות: 97
נכתב ע"י brod;2370613:
אפשר להעלות שוב את קול ברמה עם מוטי שטיינמץ?
יש איזה באג בהורדה הזו.

העליתי לג'מבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה