אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו השיר אם אין אני לי מי לי?
מבנו של האדמור מזוטשקא
יש בתוך השיר גם מילים באידיש
תודה מראש:)

למישהו יש כבר את הקליפ החדש של ינב בן משיח הראש בעננים?

נכתב ע"י שרהה;2380236:
יש למישהו השיר אם אין אני לי מי לי?
מבנו של האדמור מזוטשקא
יש בתוך השיר גם מילים באידיש
תודה מראש:)

----------

נכתב ע"י מיסטר בין;2381795:
דחוף!
מי יכול להוריד בבקשה?
[/url]

בבקשה
מקומות יפים!! והלבוש... כ"כ אוירה של כפר!
(למרות שהשיר עצמו לא כ"כ בסגנון...)
קליפ משגע!

נכתב ע"י הדודה מלכי;2381916:
בבקשה
קליפ משגע!

תודה רבה לך ראיתי את הפרומו וחיכיתי לזה בכליון עיניים!
ממש שינית לי את היום!
תודה רבה!

נכתב ע"י מיסטר בין;2381929:
תודה רבה לך ראיתי את הפרומו וחיכיתי לזה בכליון עיניים!
ממש שינית לי את היום!
תודה רבה!

איזה כיף לשמוע!!
רק בשביל זה היה שווה לקום היום!! (-אם עשיתי למישהו אחר את היום)

לדודה מלכי היקרה מדקה 3:38 הקליפ נתקע אולי תואילי בטובך להעלות עוד פעם או לשלוח לי למייל שבחתימה?
בתודה מראש!

מזעזע!
לא ממליצה לאף אחד לראות את זה.... איך ירדנו.... איזה שירים יש היום?? ועוד בעטיפה חרדית..

בבקשה
קליפ משגע!

הקליפ לא מלא
נקטע באמצע

---

גועל נפש

בבקשה
קליפ משגע!

''כוזר החדשה''......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה