אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
יש מצב לדיסק של זאנויל וינברגר?
בג'מבו
ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ל"חד וחלק", אני חושב שכן,
אם יש לך בבקשה תשלח זה מאוד דחוף לי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

"בקשת בני עוד סיפור ודי"
"חד וחלק" כן זה באמת השיר שהתכונתי,
אודה לך מאוד אם תוכל לשלוח לי בדחיפות.

נכתב ע"י ממשש;2402444:
ל"חד וחלק", אני חושב שכן,
אם יש לך בבקשה תשלח זה מאוד דחוף לי.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
שלחתי תשובה בפרטי.

פרומו לדיסק 'מנחה'

קבצים מצורפים

• Shloime_Gertner_MINCHA_Video_Promo.mp4
    15 MB · צפיות: 42
אשמח מאד לקבל גם את השיר "בקשת בני עוד סיפור ודי"
בתודה

אפשר בבקשה את הדיסק של שלומי גרטנר "מנחה", למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?
תודה!!!

אייזיק, קיבלת כבר את הדיסק שביקשת?
אם לא, תכתוב לי ואשלח לך, (ראיתי את הודעתך רק עכשיו).

נכתב ע"י שלום053;2403150:
אייזיק, קיבלת כבר את הדיסק שביקשת?
אם לא, תכתוב לי ואשלח לך, (ראיתי את הודעתך רק עכשיו).
לא קיבלתי את הדיסק אם תוכל לשלוח אני יודה לך מאוד.
נ.ב אם תוכל להוריד את זה לג,מבו או לדרייב.

אפשר בבקשה את שלמה שמחה &quot;אני כאן&quot;

תודה מראש לכל הטורחים להעלות

אייזיק ואייזי זה אותו דבר או היינו הך?

אפשר את השיר "נשמה"של שלוימי גרטנר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה