אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
אשמח מאוד גם כן.
תודה!!

"והנה ה' ניצב עליו מלוא כל הארץ....."- מישהו מכיר ויכול להעלות?

נכתב ע"י חנייי;2427762:
כן
יש בו נשים.
אם את מעוניינת אשלח לך למייל..לא יודעת אם אפשר להעלות אותו כאן..

אני גם אשמח
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

היה לאחרונה....
אפשר לדפדף אחורה תמצאי וודאי

///

עדיין ראיתי אשה רוקדת.

ראיתי לאחרונה כמה קליפים של זמרים עם כיפה שחורה ונשים
בני פרידמן, למה?????
עיבריים אנחנו.................

נכתב ע"י nchmeya;2428839:
עדיין ראיתי אשה רוקדת.

ראיתי לאחרונה כמה קליפים של זמרים עם כיפה שחורה ונשים
בני פרידמן, למה?????
עיבריים אנחנו.................

אני גם הייתי בהלם. אבל לדעתי זה סטייל חוצניק. זה הכף זכות שאני יכול לדון אותו...

נכתב ע"י טקסט;2429016:
אני גם הייתי בהלם. אבל לדעתי זה סטייל חוצניק. זה הכף זכות שאני יכול לדון אותו...

אשתדל לערוך בצורה טובה יותר אם למישו יש ידע / תוכנה להמליץ אשמח לסדר את זה

נכתב ע"י yooda230;2429057:
אשתדל לערוך בצורה טובה יותר אם למישו יש ידע / תוכנה להמליץ אשמח לסדר את זה

יהודה אין לי בעייה איתך באופן אישי, אתה אדם מקסים וסה"כ רוצה לעשות טוב לאנשים, אני דיברתי על הקליפ.
בכל אופן לנידון ישנה אפשרות לחתוך אבל הפס קול לא יהיה שווה לוידאו, אולי תציע לבני פרידמן לעשות קליפ נקי, אתה מקורב אליו לא? :)

נכתב ע"י טקסט;2429099:

יהודה אין לי בעייה איתך באופן אישי, אתה אדם מקסים וסה"כ רוצה לעשות טוב לאנשים, אני דיברתי על הקליפ.
בכל אופן לנידון ישנה אפשרות לחתוך אבל הפס קול לא יהיה שווה לוידאו, אולי תציע לבני פרידמן לעשות קליפ נקי, אתה מקורב אליו לא? :)

תודה על הפרגון, לא חשבתי אחרת, עצם העריכה היא סוג של מחאה והעברת מסר מבחינתי לזמר שנאה דורש נאה מקיים.
מה שעשיתי פה היה הפרדה של הווידאו והאודיו ומיזוג בעצם רק כנראה שלשניה אחת התפקשש נסדר בע"ה :)

גם אני הייתי די המומה..זה באמת ענין של מנטליות חוצניקית.

האם משהו יכול להוריד בבקשה את ר מענדל ראטה נלחם בקליפות עם קליפים

חתכתי אותה במובי מיקר אבל לא יודעת איך להעלות לג'מבו

שימו לב שאיו טעם לעלות קבצים במג'יקוד מכיון שברגע שהקישור מתפרסם בפורום ציבורי הקובץ נמחק אוטומטי

יש למישו את הפלייבק של השיר תן לנו סימן של יונתן שיינפלד?
יעזור לי מאוד!!!

דחוף

אני צריך בדחיפות את הקליפ החדש של ישיבת מיר לרגל 200 שנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה