אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
יש למישהו את הדיסק החדש של יואלי גרינפלד?
תודה רבה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מישהו יכול להעלות דיסק של חיליק פרנק על פורים יחד עם מקהלת מלכות
יצא בשנה שעברה זה די דחוף תודה מראש

יש למישהו את השיר/אפשרות להעלות ילדים זה שמחה?

נכתב ע"י רובוט;2463324:
יש למישהו את הדיסק החדש של יואלי גרינפלד?
תודה רבה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בפרטי בע"ה

נכתב ע"י רק חיובי;2463386:
מישהו יכול להעלות דיסק של חיליק פרנק על פורים יחד עם מקהלת מלכות
יצא בשנה שעברה זה די דחוף תודה מראש

איך המייל שלך ?

אם אפשר לשלוח לי את הדיסקים מלא שמחה שמחת החיים יואלי גריפלד ומנחם מאסקאוויטש לפרטי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י שלמה מילר;2464037:
אם אפשר לשלוח לי את הדיסקים מלא שמחה שמחת החיים יואלי גריפלד ומנחם מאסקאוויטש לפרטי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שלחתי לך!

אתה לא מתבייש - בושה תכסה את פניך

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קובי100 צפה בהודעה
מי שיכול לעלות את זה, יהיה זה לתועלת מרובה.
פשוט, אני לא מוצא את זה בתוך אשכול נפלא זה.

בברכה - ובתודה מראש.
הנה כאן

זה מה שאתה שולח לי כתגובה לשיר שביקשתי? - שיר על גזירת השמד? בושה, בושה, בושה תכסה את פניך.
ואין כאן המקום להאריך.

הקפצה נוספת

מי שיכול לעשות את השיר של שלמה קאליש, ריבון העולמים איני יודע על מה להתפלל.

בתודה מראש.

אשמח מאוד אם מישו יוכל להעלות את הדיסק הישן ואהוב "הניגון שבלב".
תודה רבה!!

בבקשה

נכתב ע"י קובי100;2464069:
מי שיכול לעשות את השיר של שלמה קאליש, ריבון העולמים איני יודע על מה להתפלל.

בתודה מראש.

מקווה שהכוונה לזה

קבצים מצורפים

• 079e39a248517f8c7b1c2fa836b0e64a.mp3
    5.7 MB · צפיות: 49
כן כן, תודה רבה!

מקווה שהכוונה לזה

בדיוק לזה התכוונתי, עשית לי את הלילה, לעבוד על המחשב עם השיר הזה, זה עבודה אחרת לגמרי.

תודה תודה ושוב תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה