אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י קובי100;2464067:
זה מה שאתה שולח לי כתגובה לשיר שביקשתי? - שיר על גזירת השמד? בושה, בושה, בושה תכסה את פניך.
ואין כאן המקום להאריך.

לא הגזמת?
חבל להוריד את רמת הפורום.

נכתב ע"י דודגדול;2464557:
לא הגזמת?
חבל להוריד את רמת הפורום.

יש אנשים קיצונים ... אין מה לעשות ..
ובאמת חבל שהם שולטים בשיח הציבורי, וזה יהיה עוד יותר חבל אם הם יכניסו את זה לפינות השפויות שנשארו, כדוגמת הפורום הזה ...
אבל אולי זה היה סתם יציאה כזאת לכבוד ר"ח אדר .. מי יודע ..

בקשה

מישהו יכול להעלות את מגילת בודפשט?
תודה רבה.

יואלי גרינפעלד

אם אפשר לשלוח לי את הדיסקים מלא שמחה שמחת החיים יואלי גריפלד ומנחם מאסקאוויטש <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי את שמחת החיים 6
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 5cc44747694ed7e975cb7d020c497327.mp4
    8.7 MB · צפיות: 64
  • כ.png
    KB 79.7 · צפיות: 36
אשמח לקבל גם בפרטי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עזר נישואין של ישיבת ''תורת חיים'' , מוציאים סינגל לפורים - במקור השיר של דודי הרשקופ
''אין כאלוקינו'' , והוא גם שר את השיר בסינגל לישיבה .

קבצים מצורפים

• AUD-20170301-WA0025.mp3
    8.2 MB · צפיות: 42
עברי אנכי

למי יש את הקליפ עברי אנכי של בני פרידמן

תהנו, לשמוע עד הסוף!!!:D:D:D

נכתב ע"י כדור האש;2465855:
את יכולה להעלות לי בג'מבו? זה חסום לי...
תודה!

הוספתי, תהנו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה