אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י meir165;2482796:
להגפן, לא יפה לכתוב כך,
נא לשמור על נקיות הכתב..
זה "גועל נפש"
זו המציאות בין אם אני יכתוב ובין אם לא!
(זה קליפ שעושה צחוק מקשישים וצחוק מהמילים הקדושות)

נכתב ע"י ראובן ק;2481662:
האם יש למישהו שירי פסח {לילדים}
אודה אם יוכל לעלות כאן או שיכול לשלוח לי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בתודה מראש

אשמח לקבל גם באישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

תודה תודה

נכתב ע"י הגפן;2482883:
זה "גועל נפש"
זו המציאות בין אם אני יכתוב ובין אם לא!
(זה קליפ שעושה צחוק מקשישים וצחוק מהמילים הקדושות)

לא עושה צחוק ולא נעליים!

למי יש את האלבום החדש של שוואקי?

נכתב ע"י שירה 10;2483886:
לא יודעת, אבל שמעתי שיש דיסק חדש
יש לו דיסק יחסית חדש, קוראים לו "היו זמנים", מי שרצתה, יכולה להעלות כתובת מייל ואני אשלח לה...

יש מחרוזת מאוד יפה של שמחה ליינר בוידאו, הבעיה היא שזה מידי
כבד, אם מישהו רוצה, שיעלה כתובת מייל ואני אשלח...

תודה על הקליפ של דוד גבאי אנא עבדא, אבל אני רוצה את זה ברצועת השמעה
יש למשהו?

קבצים מצורפים

• Untitled-4.png
    KB 34.1 · צפיות: 50
  • אנא_עבדא_דקבה_-_דוד_גבאי__!!!.mp3
    5.7 MB · צפיות: 57
נכתב ע"י goaty;2483723:
לא עושה צחוק ולא נעליים!

הוא עושה נעליים בלבד!
הכל יפה ומצחיק בשביל פורים, אבל קצת צורם הענין עם הראשון לציון שנראה שם, עם עינים כה מפחידות וכו' וכו'. סליחה על הביטוי, אבל כמו "כל מכשפה לא תחיון"...

גם אני לא מתאר לעצמי אם איזה מוחמד יכנס לפרוג ויראה את הקליפ, כמה הוא יצחק עלינו... מתאים לעשות את זה לערבים ימח שמם וזכרם, ה' יקרע אותם וישחק למו, אבל לא עלינו.

נכתב ע"י רובוט;2483930:
יש לו דיסק יחסית חדש, קוראים לו "היו זמנים", מי שרצתה, יכולה להעלות כתובת מייל ואני אשלח לה...

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה