אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י רובוט;2507840:
בדיוק זה!
רק אין לי גישה ליוטיוב, אשמח אם תעלה אותו...
תודה רבה!

לא מתאים לפורום בכללל....

הזמר שמואל הררי בסינגל חדש - "אל תירא"
הזמר שמואל הררי בסינגל שקט ומלא רגש מתוך אלבום הבכורה עליו הוא עובד בימים אלו.
על הלחן יצחק רוזנברג, על העיבוד וההפקה המוזיקלית ניצח אלי אוסדון

קבצים מצורפים

• שמואל_הררי_-_אל_תירא_.mp3
    7.6 MB · צפיות: 35
  • unnamed.jpg
    KB 36.5 · צפיות: 57
יש למישו את השיר "נווה תלאות" של יונתן רזאל?

פליזזזזזזזז:eek:

נכתב ע"י בת חורין;2508858:
יש למישו את השיר "נווה תלאות" של יונתן רזאל?

פליזזזזזזזז:eek:

בבקשה...

יש לי את זה גם בוידאו, אם תרצי, תעלי כתובת מייל ואני אשלח...

קבצים מצורפים

• יונתן רזאל -- נווה תלאות.mp3
    3.7 MB · צפיות: 62
נכתב ע"י רובוט;2508980:
בבקשה...

אפשר לקבל ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!!!!!

נכתב ע"י רובוט;2508980:
בבקשה...

אשמח לקבל ל-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה!

מישהו יכול לעלות את השיר של אלחי רפואה אם נאמין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה