אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י בחור;n4882534:
בבקשה, לא שמעתי את זה..

תודה, אבל התכוונתי למשהו אחר. לא המנגינה הידועה והמפורסמת. למישו יש?

יש למישו את השיר איזון של חנן בן ארי?

קבצים מצורפים

• 01. איזון.mp3
    8.2 MB · צפיות: 95
האם אפשר להעלות שוב בג'מבו
את הסינגל של צודיק,

גדול המלחינים במוזיקה היהודית יוסי גרין מגיש גרסה ווקאלית לקלאסיקה "אדרבה" שכתב לאברהם פריד לפני כמה עשורים, בביצוע מקהלת הילדים החסידית "יידיש נחת" ובהפקת המוזיקאי המוכשר מוישה קרויס

קבצים מצורפים

• YG-VV.jpg
    YG-VV.jpg
    KB 179.9 · צפיות: 41
  • גרין אדרבה, הגירסא הווקאלית.mp3
    4.9 MB · צפיות: 57
אפשר בבקשה להעלות את הקליפ הווקאלי של "מלכות" נאך איין שבת
תודה רבה

גם אני מצטרף להנ"ל

כל מי שרוצה את הקליפ, שיעלה כתובת מייל ואני אשלח לו...

נכתב ע"י רובוט;n4890292:

תודה רבה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מישהו יכול להעלות את השיר עברי אנוכי הוואקלי של ארי גולדוואג? תודה

נכתב ע"י רובוט;n4890292:

גמני 7179334@ GMAIL.COM

נכתב ע"י בחור;n4890389:
לחץ כאן
(הלחן הוא של ארי גולדוואג)
אני יודעת שהלחן הוא של ארי גולדוואג,אשמח לגירסא שארי גולדוואג מבצע בוואקלי באלבומו soul 4
תודה מראש

נכתב ע"י חנייי;n4890501:
אני יודעת שהלחן הוא של ארי גולדוואג,אשמח לגירסא שארי גולדוואג מבצע בוואקלי באלבומו soul 4
תודה מראש

תעלי כתובת מייל ואני אשלח לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה