אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
אינני מצליחה לחפש באשכול הענק הזה ודרוש לי בדחיפות הקליפ של אברהם פריד "ירושליים שבלב". האם מישהו יוכל להעלות לכאן שוב?

נכתב ע"י mitzpe;n4955889:
אינני מצליחה לחפש באשכול הענק הזה ודרוש לי בדחיפות הקליפ של אברהם פריד "ירושליים שבלב". האם מישהו יוכל להעלות לכאן שוב?

יש לזה אפילו קליפ?

אשמח לקבל את השיר "עברי אנוכי" של בני פרידמן.
תודה רבה.

נכתב ע"י דיצה;n4956027:
אשמח לקבל את השיר "עברי אנוכי" של בני פרידמן.
תודה רבה.

בבקשה!!

קבצים מצורפים

• 04 עברי אנוכי.mp3
    8.4 MB · צפיות: 35
נכתב ע"י mitzpe;n4955889:

בבקשה

קבצים מצורפים

• ירושלים שבלב.mp3
    3.4 MB · צפיות: 33
מישהו יכול לעלות מדיסק קהילות הקודש של יואלי דיקמן (חולק על ידי עיתון בקהילה בחג הפסח שעבר).

תודה מראש

אם מישהו יכול בבקשה להוריד ושלוח לי את הקליפים 'יומם' וגם את 'ואהבת' של מיילך קאהן אודה לו מאד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש למישהו את ההופעה של מרדכי בן דוד בארנה שהיה עם קול חי 20 שנה???
אם כן אשמח שישלחו לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!

נכתב ע"י חיימי;n4955217:
לי יש!!
ואשמח לקבל את כתובת האימייל!
כדי לשלוח לך!!!

אני רוצה גם אם אפשר ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תשלח לכאן תודה רבה!!!!

יש למישהו את ההופעה של מרדכי בן דוד בארנה שהיה עם קול חי 20 שנה???
אם כן אשמח שישלחו לי למייל
תודה מראש!

למישהו יש את הדיסק של מלכות ומקהלת הילדים אידישע נחת?? (לא של בעלזא).

מישהו יכול להעלות רק את השיר צעקה?

למישהו יש את הניגון שבלב 8 ?
אם כן אשמח לקבל בכתובת:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה