אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י רובוט;n4982513:
אפשר בבקשה להעלות את זה בקישור של מג'יקוד?
פשוט משום מה נחסם לי הג'מבו מייל....
תודה רבה מראש!

גם לי נחסם. (באתרוג)
מעניין למה.
באיזה חברה אתה? ושאר הקישורים לג'מבו כן עובדים לך?
אולי זה יעבוד
https://www.jumbomail.me/he/Download...36653838673D3D

משהו יוכל להביא לי ממציאון במייל את קלמן אונגר בתודה מראש

בבקשה.
''קלמן אונגר''

קבצים מצורפים

• קלמן אונגר.mp4
    15.8 MB · צפיות: 66
נכתב ע"י Pencil;n4981636:
משעשע • הקליפ שמציג: כך התפתחה המוזיקה החסידית (JDN)

טוב...נראה לי זה אחד ה'קליפים' שיצאו לאחרונה...
וחובבי המוזיקה הוותיקים יהנו ממנו עוד יותר...

הכל בהומור כמובן
לחסומים: https://www.dropbox.com/s/vmlkzmjmqhxm260/ce335d2e20d52969e5d2b2946c9af8a1.mp4?dl=0

קישור במג'יקוד למי שרוצה
https://magicode.me/send-file/file/00d09050534c211ee8bb37fdbcf283d5b716df8a/view

אשמח לקבל שירים מלהקה אמריקאית בשם "black hattitude" אני מקווה שאני מאיית את זה נכון. (במיוחד יש שם שיר על שיעור כללי באופן די משעשע...

נכתב ע"י רובוט;n4984624:
[h=1]חיים גולד וחברים מנגנים ושרים "נשמת כל חי"[/h]

משהו פה מוזר...
כמה זמן דרופבוקס מאכסן בתוכו את הקובץ המצורף???
העליתי היום בשעה 5 וחצי, ועכשיו- זה כבר לא נמצא.
זה מוזר לא?!:(

נכתב ע"י ציפה דריפה;n4987303:
משהו פה מוזר...
כמה זמן דרופבוקס מאכסן בתוכו את הקובץ המצורף???
העליתי היום בשעה 5 וחצי, ועכשיו- זה כבר לא נמצא.
זה מוזר לא?!:(

זכור לי שמישהו כתב פה פעם, שנטפרי מזהים כשמעלים קישור לפורום, והוא נמחק אחרי כמה שעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה