אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י necami1250;n5087090:
ראיתי שהתפרסם הסרטה של שלוימי דסקל ואהרון רזאל שרים שיר חופה ב"כתר הרימון"
אשמח אם מישהו יוכל להעלות לכאן בג'מבו.

תודה

זה שלוימי גרטנר ויונתן רזאל.
אני לא יודע איך מעלים בג'מבו אם מישהו יסביר לי, אני אעלה בעזרת ה'.

אשמח שיעלו את השיר ''בן אדם מה לך נרדם''
לסליחות
תודה רבה.

נכתב ע"י דעתי;n5089297:
זה שלוימי גרטנר ויונתן רזאל.
אני לא יודע איך מעלים בג'מבו אם מישהו יסביר לי, אני אעלה בעזרת ה'.

בבקשה!!

שלומי גרטנר ויונתן רזאל - היום תאמצינו

https://jumbomail.me/j/ZvGqVlxRXUCYlYR

אפשר בבקשה את השיר ( לא הקליפ) של חנן בן ארי ואיזי "אדון הסלחות"
וכן את הקליפ "החיים שלנו תותים" (ג'מבו מייל)
תודה רבה!

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]מוזיקה
1f3bc
[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]מכל הלב[/FONT]
1f496

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] שייע גרוס ויואלי קליין: ״שאל בני שאל״ [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]הצמד שהביא לכם את סדרת הלהיטים מ״ואפילו בהסתרה״ ועד ״פשיסחא״ מפציע שוב בסינגל נוסף בשם ״שאל בני שאל״. תקשיבו ותתרגשו[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בגמבומייל[/FONT]
1f449

1f448
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בדרייב[/FONT]
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]לכבוד השבת האחרונה של השנה "תנו שבח"[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ב"תנו שבח" מארח וידרקר את הזמר אברימי רוט, שבקולו המיוחד גורם לשומעיו ולמאזינים, לפצוח בשיר ושבח לבורא העולם, על המתנה הנפלאה אותה קיבלנו ונשתדל לשמור עליה מכל משמר - השבת הקדושה[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]יעקב שוואקי - ותשובה ותפילה וצדקה (מתוך מונה 7)[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]אחרי למעלה מעשור שנים, אלבום חדש בסדרת "מונה" מבית היוצר של המלחין והמעבד משה מונה רוזנבלום, הולך לראות אור בקרוב. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]האלבום החדש הוא השישי בסדרה, אבל לאחר שהאלבום שהיה מוכן במשך כמה שנים טובות, מסיבות שונות לא יצא לאור עד עכשיו, (ועבר כמה שינויים) הוא משתדרג ומקבל את השם "מונה 7 - הכל לטובה". [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]באלבום החדש משתתפים מיטב הזמרים במוזיקה החסידית - מרדכי בן דוד, יעקב שוואקי, יונתן רזאל, שלמה כהן, בערי וובער ועוד... [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]לקראת צאת האלבום ובאווירת ימי התשובה, משוחרר מתוכו הסינגל הראשון - "ותשובה ותפילה וצדקה" בביצוע של יעקב שוואקי ללחן של שניאור רוזנבלום.[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]אורי דוידי - בליבי [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]הזמר אורי דוידי השבוע את אלבום הבכורה "הלוואי", [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]האלבום מכיל 11 רצועות בהם השתתפו מיטב הכותבים המלחינים והמעבדים. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]עם צאת האלבום משוחרר מתוכו הסינגל - "בליבי" אותו הלחין איצי וולדנר עם עיבודים והפקה מוזיקאלית של יוני אליאב. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ואהבת לרעך כמוך, זה כלל גדול בתורה, בליבי אני אוהב כל יהודי כמו אני.[/FONT]

0

בבקשה ובשמחה

1f448
1f449

1f448
1f449

[FONT=comic sans ms, sans-serif]מוזיקה מכל הלב[/FONT]

נכתב ע"י אסטרונאוטית;n5089405:
עדיין צריך? יש לי את הchumrah song, אבל בקליפ

כן מצוין.
(כמעט התייאשתי, תודה.)

יש את הראיון של יואלי דיקמן עם פריד על הדיסק החדש לצפייה?

אשמח אם מישהו יכול להעלות את השיר "כל הדרך" של מרדכי שפירא, וכן עוד שירים שלו... (עדיף שירים ולא קליפים)
תודה!

נכתב ע"י תמי תם;n5090855:
אשמח אם מישהו יכול להעלות את השיר "כל הדרך" של מרדכי שפירא, וכן עוד שירים שלו... (עדיף שירים ולא קליפים)
תודה!

רוצה לשלוח לי מייל?
ואז אני אשלח לך בג'מבו מייל...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כן, אמרו לי בודאות שיש:rolleyes:

.......

מישהו יכול להעלות בבקשה את הקליפ של אלי מרקוס ומנדי ג'רופי "כבקרת"?
תודה מראש!!

נכתב ע"י רק חיובי;n5089317:
אשמח שיעלו את השיר ''בן אדם מה לך נרדם''
לסליחות
תודה רבה.

גם אני אשמח
תודה רבה וכתיבה וחתימה טובה

נכתב ע"י חסידה;n5092446:
שלום,

מישהו יכול בבקשה להוריד לי את הקליפ של שלוימי גרטנר - "לשמוע"?

http://www.jdn.co.il/video/885187

שלומי-גרטנרלשמועShloime-GertnerLISHMOA.mp4

נכתב ע"י רובוט;n5092288:
מישהו יכול להעלות בבקשה את הקליפ של אלי מרקוס ומנדי ג'רופי "כבקרת"?
תודה מראש!!

Kevakoras-feat.-Eli-Marcus-Mendi-Jerufi-with-Chony-Milecki.mp4

קבצים מצורפים

• שלומי-גרטנרלשמועShloime-GertnerLISHMOA.mp4
    8.8 MB · צפיות: 53
  • Kevakoras-feat.-Eli-Marcus-Mendi-Jerufi-with-Chony-Milecki.mp4
    12.9 MB · צפיות: 43

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה