אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
האם מישהו יכול לשלוח לי מספר סרטונים של זאנוויל וינברגר ישירות למייל אשמח אם אקבל תשובה מאחד מכם ואז אכתוב את הדוא''ל שלי

לכבוד עפר ואפר היקר תודה על ההיענות הנלבבת הכתובת שלי היא:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח אם תעשה זאת ברבע השעה הקרובה
אין מילים

גם אני אשמח לקבל

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

יש בדיסק של מונה החדש שיר של אחד בשם חזי שיננזון נראה לי שקוראים לזה "התנערי" אשמח אם משהו יעלה את זה (שמעתי את זה באיזה זיץ וזה היה וואו)

מוטי ווייס בשיר ובקליפ ''יבנה המקדש .. וברנהנהנהנה נעלה ... '' :):)
באודיו ובוידיאו -

קבצים מצורפים

• 1_5127812921287508012[1].mp4
    21.9 MB · צפיות: 206
  • 4_5989901531489501859.mp3
    5.1 MB · צפיות: 109
יש למישהו את החדש של רולי דיקמן?
ואת של מרדכי שפירא?
חוות דעת בבקשה...
דיסק משובח! מגוון מאוד!! עיבודים מטורפים (טוב עם כזה אח...) מבחינתי שתי השירים זה תן לי יד דואט מטורף עם דוד ד'וואר ו"במקום זה" האלבום מוגש בצורה מאוד רעננה ומעניינת רק דבר אחד לא הבנתי-הרשימת תודות בסוף יותר ארוכה מכל השירים ביחד..

דיסק משובח! מגוון מאוד!! עיבודים מטורפים (טוב עם כזה אח...) מבחינתי שתי השירים זה תן לי יד דואט מטורף עם דוד ד'וואר ו"במקום זה" האלבום מוגש בצורה מאוד רעננה ומעניינת רק דבר אחד לא הבנתי-הרשימת תודות בסוף יותר ארוכה מכל השירים ביחד..
תודה רבה!! לפי המשפט הזה
עיבודים מטורפים (טוב עם כזה אח...)
אני מבינה שהתכוונת לדיסק של רולי, הוא באמת יפה מאד!! לא שמעתי עדיין את כולו רק רצועות שמע שנתנו לשמוע באתר מוסטלי מיוזיק- בכל אוםן נשמע פצצה.
תודה גם לרובוט!!

עוד לא שמעתי שמותר לדבר לשוה"ר על זמרים... (כלומר, שמעתי שאסור)
דבר נוסף - חכמה גדולה היא לכתוב ביקורת ועוד ביקורת ועוד ביקורת ועוד אחת לסיום, וכל זה עוד לפני ששחררת סינגל אחד לעולם הזמר החסידי (השערה).
גילוי: לא שמעתי את האלבום החדש.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה