- הוסף לסימניות
- #8,421
הקליפ ברור לגמרי. אמנם זה קליפ משוגע אבל מי שראה את הקליפים של מיילך קאהן ועוד כל מיני קליפים לאחרונה, יודע שככה זה. והסיבה היא שיש כל כך הרבה חומר אז מי שרוצה להתפרסם צריך לבלוט.לא ברור בעליל !! (מתנסח בעדינות)
הקליפ ברור לגמרי. אמנם זה קליפ משוגע אבל מי שראה את הקליפים של מיילך קאהן ועוד כל מיני קליפים לאחרונה, יודע שככה זה. והסיבה היא שיש כל כך הרבה חומר אז מי שרוצה להתפרסם צריך לבלוט.לא ברור בעליל !! (מתנסח בעדינות)
שולחת. מקווה שלזה התכוונת...דיסק של שלאגר המלא למי יש בבקשה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
בבקשהאם אפשר להעלות את השיר של חיים ישראל ועקיבא מרגליות בmp3
תודה רבה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=727252476144303343722F464B3342347436653838673D3Dלמי יש את השיר "ואהבת" של מיילך קאהן
בבקשה צמאה 3 את 4 יש לי בעיה לעלות יש לי עליו חסימהאני ישמח מאוד, לדיסקים של ''צמאה'' 3-4
תודה.
חסימה שאי אפשר להעתיק מהדיסק?בבקשה צמאה 3 את 4 יש לי בעיה לעלות יש לי עליו חסימה
זה חסימה במחשב ועכשיו הצלחתי להעלות בבקשה יש שיר 1 שאני יעלה בהודעה הבאהחסימה שאי אפשר להעתיק מהדיסק?
אם כן אז אפשר להעתיק עם 'פורמט פקטורי'
תעלו כתובת מייל ואשלח לכם...למי יש את השיר "ואהבת" של מיילך קאהן
וכמה שירים של רולי דיקמן מהאלבום החדש שלו תודה רבה גדולה מראש!!!!!!!!!1
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים