אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
למי יש את השיר איזה כיף להיות יהודי של עדי רן, שמעתי לאחרונה ביצוע מחודש שלו בקצב אלקטרוני
תודה מראש

קבצים מצורפים

• הייליגע'ר בעל שם טוב.mp3
    9.5 MB · צפיות: 119
יש למישהו להעלות לי את "חלק מהזמן"של עידן עמדי?
תודה!

יש לי בפלאפון רינטגון של שיר עם המילים "ברך עלינו ... את השנה הזאת". נראה של מקהלת לחיים.
מישהו יודע באיזה אלבום הופיע השיר?
ואולי גם להעלות את זה כאן?

תודה ענקית!

גם אני אשמח.
יש למישהו???

יש לי בפלאפון רינטגון של שיר עם המילים "ברך עלינו ... את השנה הזאת". נראה של מקהלת לחיים.

תודה ענקית!
כנ":ל

תודה ענקית!

תכתבו כתובת מייל אני אשלח
זה הדיסק שיר ושבח של פרחי שיר ושבח
בבקשה ובשמחה רבה
נ.ב. תודה לחיה ביי על העזרה בכיוון

קבצים מצורפים

• 09.ברך עלינו.mp3
    3.3 MB · צפיות: 144
אשמח אם מישהו יכול להעלות את הדיסק שחולק במשפחה של חג הסוכות "מונה 7"

תודה רבה!

שיר מזל טוב של עקיבא געלב(מקווה שכך רושמים)
לא מצליחה עם החיפוש החדש.
מישהו יכול להעלות?

קבצים מצורפים

• 04-ברך עלינו.mp3
    3.1 MB · צפיות: 137

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה