- הוסף לסימניות
- #11,601
יצא כברמצטרף לשאלה.
יצא כברמצטרף לשאלה.
אני מחפשת שיר ווקאלי שיתאים לי למצגת תמונות של מסיבת בת מצווה. מי יוכל לעזור לי?
תודה!!
מי זה הקרן לתמיכה באומנות ובמוזיקה?מנחם אסף בסינגל ווקאלי קץ הימים
השיר "קץ הימים" ייחודי היות והוא במקצב חמש שמיניות (5/8) דבר נדיר במוזיקה היהודית והכללית (למבינים...).
והוא מופק בסיוע הקרן לתמיכה באומנות ומוזיקה המסייעת לזמרים שבתחילת הדרך להוציא סינגלים ואלבומים.
האזנה עריבה!
![]()
בבקשה ובשמחה
להורדה דרך גמבומייל לחצו כאן![]()
![]()
להורדה דרך גוגלדרייב 1 לחצו כאן![]()
![]()
להורדה דרך גוגלדרייב 2 לחצו כאן![]()
מי זה הקרן לתמיכה באומנות ובמוזיקה?
אפשר אחד יותר איכותי?רולי דיקמן בקליפ ווקאלי חדש עם נתנאל מנת לשיר ''במקום זה'' מאלבומו האחרון
יש יותר איכותי בג'מבו או דרייב?בווידאו
מעלה...יש יותר איכותי בג'מבו או דרייב?
מעלה...
בדרייב-https://drive.google.com/open?id=1vw94kdVyej3IUqVR_3SFE0maLiLudLdTיש יותר איכותי בג'מבו או דרייב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים