מידע שימושי אשכול העלונים 'אז נדברו' 'שלהבת' וכל כתבי הרב שמואל פולק

• הוסף לסימניות
היי,
כל מי שיש לו כמה שיותר עלונים של הרב שמואל פולק בין אם זה שלהבת בין אם זה אז נדברו בין אם זה כל ספר, חוברת או עלון שהוא הוציא בכל תחום שהוא,
נודה לו מאוד שיעלה את זה באשכול זה לתועלת רבים שמיחלים להשיג חומרים אלו.
בתודה ובברכת התורה.

• הוסף לסימניות
זה המייל שלו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם תבקש הוא ישלח לך כל שבוע
וגם את העלונים שעברו

נ.ב. הוא שולח באמצעות גודל גרופס, ויש שם את ההסטוריה, וברגע שיצרפו אותך תוכל חלק גדול מהעלונים ששלח בעבר
להצטרפות תשלח מייל az-nidberu+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ביקשתי ממנו פעם והוא לא שלח לי אלא הוא כתב לי שאין שירות כזה וגוגל גרופס חסום לי בנטפרי ולכן פתחתי את אשכול זה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ביקשת ממנו רשות?
זה נושא של זכויות יוצרים.
בנוסף, יש דברים שיש בהם שיקול שלא לפרסם שוב
תשאל אותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באתר של עלוני שבת לדעת - יש הרבה עלונים
וגם את אז נדברו ושלהבת.

כמו כן יש אתר נוסף של עלוני שבת - תורת יוסף.
גם שם יש את אז נדברו,
שלהבת לא בדקתי.
האתרים שהובאו כאן לא מביאים מספיק עלונים ו/או לא נותנים אפשרות להוריד את כל העלונים שכן קיימים ו/או לא נותנים את העלונים של הכתב היחודי של הרב פולק אלא כתב שונה.
לכן אשמח שיעלו כבקשתי באשכול זה.
תודה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה הבעיה,
הורדתי משם בקלות.
בכל אופן מצורפים העלונים של השבת.

קבצים מצורפים

• [2597]שלהבת_אחרי_מות_-_קדושים.pdf
    KB 351.4 · צפיות: 185
  • [58]אז_נדברו_אחרי_מות_-_קדושים.pdf
    KB 318.7 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
אשמח שיעלו עוד עלונים. אפשר גם באישי או במייל שלי שאתן את כתובתו למעונינים.

• הוסף לסימניות
יש למישהו את החוברת של שבועות??
שלחו לי למייל וזה נמחק לי עוד מישהו קיבל ויוכל להעלות ???
זה דחוף לי ממש

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האתרים שהובאו כאן לא מביאים מספיק עלונים ו/או לא נותנים אפשרות להוריד את כל העלונים שכן קיימים ו/או לא נותנים את העלונים של הכתב היחודי של הרב פולק אלא כתב שונה.
לכן אשמח שיעלו כבקשתי באשכול זה.
תודה.

ארכיון אז נדברו

• הוסף לסימניות
לידיעת הציבור, החל לפעול קו טלפוני של ארגון שלהבת בו ניתן להאזין לדברי חיזוק קצרים של הרב פולק בכל יום-יומיים.
המספר הוא 074-701-7448.
אם יש למישהו מושג האם אפשר להוריד שיחות אלו דרך האינטרנט, כדאי שישתף בזאת את הציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה