אשכול הערות והארות לאתגר "יקמ"ז"

• הוסף לסימניות
אשכול נילווה לאתגר

כל מי שי שלו הגיגים בנושא
הערות והארות
מוזמן!
באשכול זה ניתן להעיר ולהאיר חופשי הגיוני!
זה אשכול ציבורי :)

• הוסף לסימניות
גולן, נא לדבר פה לא שם.
גם לצלמים!
מה קרה לכם אין רעיונות בראש?

• הוסף לסימניות
דוגרי, לא הבנתי את הנושא...:confused:

• הוסף לסימניות
רותי, תודה שפתחת :)
אני מקווה לנסות כבר היום / מחר

• הוסף לסימניות
וסתם הערה, נראה לי שיהיה יפה להעלות את התמונה הטובה + תמונה כוללת של הרקע שיראו מאיפה הוציאו את ה"יקר".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1414382:
וסתם הערה, נראה לי שיהיה יפה להעלות את התמונה הטובה + תמונה כוללת של הרקע שיראו מאיפה הוציאו את ה"יקר".
למי שיש.

• הוסף לסימניות
מי שאין לא נראה לי שיש מה להשתתף כי מאיפה נדע להשוות בין ה"זולל" ל"יקר"?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ינאי, איזה סטיילינג.. מקסים!!
לא הייתי מדמיינת בחיים את ה"זולל".

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרפלקטורים :)

• הוסף לסימניות
חייב תמונה שרואים גם באילו תנאי שטח עשו אותה? כי אם כן יש לי משהו אחר.
בתמונה שלי אפשר לראות באקסיף את סוג המצלמה ואת הנתוני צילום ואם היום אין לי סטודיו, אז גם לפני 7 שנים לא היה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1414422:
ינאי, איזה סטיילינג.. מקסים!!
לא הייתי מדמיינת בחיים את ה"זולל".

תודה!
את העמדה תכננתי מראש
ואת המשטח רק דמיינתי
שברתי ושברתי ת'ראש
בסוף עשיתי סיור ברחבי הבית,
עד שהגעתי לשידונת הזנוחה הזאת........

• הוסף לסימניות
מגלים פה סודות מקצוע...

• הוסף לסימניות
אחד הנושאים הטובים!
זה מעניין....

• הוסף לסימניות
זה לא אמור להיות "ליקמ"ז" (עם ל) להוציא יקר מזולל?

רותי חבל שלא יכולת להראות את אותה תמונה...

• הוסף לסימניות
הסברים נוספים לתמונה :)

העניין הוא שטרום החלאקה של בני, החלטתי לנסות את כוחי בעצמי.
כמובן אין לי שום ציוד מקצועי, וסטודיו בטח שלא, ואפילו ידע בצילום אין לי (אלא אם כן חפירה בפורום צילום כדי להנות נקראית "ידע" :) ) (אני גרפיקאיית במקצועי...) ובכל זאת החלטתי לנסות...

אז ככה:
סטודיו: קיר הבית שלנו + שולחן המטבח + הזכוכית של שבת + מנורת לילה שבורה + גמרות + תחפושת של פורים (ילד עיירה)
ציוד מקצועי: מצלמה פשוטה וביתית וחוסר ידע בצילום.
תאורה: תאורת חלון??? חלון פצפון שלא הכניס הרבה אור, ומנורה קטנה בתקרה.

תוצאה: לא מושלמת בכלל, (אני בקרתית כלפי עצמי מאד, ומודעת לתוצאה...) צללים קשים על הפנים, מאד מאד מטושטשת, גם אחרי קצת חידוד וריטוש... אך יפה במבט כללי (לכן לא כדאי להגדיל :) )
אני מעלה כי אני חושבת שכהשראה, זה יכול לתת לכן כיוון מעניין... מה דעתכן?

• הוסף לסימניות
לנדא, מקסים!
התאורה הצהובה נותנת אוירה של פעם.
ועם כזה קיר בבית מי צריך סטודיו? :)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה