אשכול הצעות ייעול ושיפור

• הוסף לסימניות
כיוון שכל כמה זמן, בעיקר אחרי אשכולות שנויי מחלוקת, עולות כאן באשכולות שונים הרבה הצעות יפות לשיפור, אבל בסוף הן לא באות לידי ביצוע כי כל אחד בעצם אומר "נכון" או "לא נכון" ועובר הלאה, אני חושבת שכדאי לרכז באשכול אחד רעיונות לשיפור, כשכל מי שיש לו איזה הצעה מעשית בנידון שהיישום שלה תלוי בעיקר בהנהלה ולא בגולשים, יכתוב אותה כאן. מי שחושב שההצעה רלוונטית יצלצל, והצעות שהרבה יצלצלו להן יועברו להנהלה בבקשה ליישם אותן.

למי שיש הצעה נא לכתוב כאן.
הסקר מיועד לאנשים שקשורים לתחום הצילום ומשתמשים בפורום לצורך המקצוע או התחביב שלהם ומעלים לכאן תמונות או נותנים חוות דעת מקצועית על תמונות מעת לעת.

בתקווה שהאשכול הזה יהיה לעזר ולתועלת, ותודה למשתתפים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1552716:
אני בכלל הייתי הולך לכיוון אחר - להפריד את צילומי הילדים לתת פורום נפרד ולהשאיר את הפורום הראשי כפורום צילום כללי, מידע טכני, ראיה צילומית, התייעצות וסיעור מוחות.

אולי אז - המבקרים החביבים מהפורומים השכנים ימשיכו להנות מהעבודות המוצגות, אבל ימעטו לתחוב את אפם והשקפתם במקום שהוא נטו מקצועי ולא כיתת סמינר רועשת.

וכל מילה מיותרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1552842:
וכל מילה מיותרת...

מסכימה עם זה אבל הייתי עושה קצת אחרת את החלוקה:
פורום אחד יותר לשיווק, פרסום וצילום מסחרי, כלומר רוב השיתופים שרוצים עליהם בעיקר וואו (ובצדק, טוב שיהיה מקום שבעלת עסק חרדית בתחום תוכל לפרסם את עצמה)
פוורם שני לחוות דעת מקצועית, ראיה צילומית , מי שרוצה ללמוד ולשפר או סתם לשתף משהו שצילם כאומנות ועוד
לי אישית שני הפורומים יהיו שימושיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה