שיין אשכול הקישורים המומלצים מנסיון לבגדי נשים משיין

• הוסף לסימניות

מומלצת מאד!

• הוסף לסימניות
מחפשת בעיקר שמלות שבתיות להריון כמעט ולא מצאתי
אפשרי גם חולצות חגיגיות או סרפנים וכאלה
ממש תודה

זאת לא שבתית אבל חרשתי עליה בהריונות בכמה צבעים-

זאת מנסיון אישי אבל קחי בחשבון שזה ממש עבה

• הוסף לסימניות

זאת מנסיון אישי אבל קחי בחשבון שזה ממש עבה
ואוו תודה רבה
עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
מעניין אם יש ביקוש לבגדי ערב משיין. יש לי קישורים מניסיון אישי מושלמים

• הוסף לסימניות
יש לך משהו בסגנון? נגמר בכל המידות חוץ משמאל.

• הוסף לסימניות
הכל
ממש תודה

זאת קניתי לגיסתי-לבשה בחג כשהיה קצת קריר. מהממת!

זה פשוט נח.. תפרתי את הצדדים

זאת גם שבתית

אלו שמלות שהזמנתי לגיסתי. עדיין לא הגיעו (בתמונה נראות יפה..)

בהמשך אעלה לך עוד בעז"ה

• הוסף לסימניות
שימי לב שכמעט כולן שרוולים שקופים. אני קניתי חולצת בסיס באותו צבע עם צוואר פתוח מאד ככה לא ראו אותה מתחת לשמלה.

זאת קנינו כל המשפחה והבאנו לתופרת שהוסיפה בד מתאים. יצא מדהים!!!

זאת האופנה האירופאית שהתחילה להיכנס לארץ-

ויש עוד אחת. השמלה הכי יפה בשיין שביקשתי מהם המון שיפורים והם הסכימו. אבל אותה אני אעלה רק אחרי החתונה שלנו ששם אלבש אותה. זה שת"פ איתם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לנו חתונה בחורף אולי יש לכם שמלות שקניתם כהות ויש לכם תמונה להעלות פה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כהמשך לאשכול שפתחה @אלופת העולם לבגדי נשים משיין אני מתכבדת לפתוח אשכול לבגדי נערות!

זול, יפה, והנערות שלנו ישמחו ל-2 בגדים במחיר של אחד (או פחות),
והאמהות שלהן ישמחו יותר!

אז קדימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה