משתמשת מקסימה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כן ביקשתי !!
תודה!!
תודה!!
עור שחור יילך?
גרכע כולם אזלו לטענתם.@אליינה גילברט את יודעת משהו בנוגע לקופונים?
יש לי בסל מוצרים על סך כ500 וממש אשמח לקופון שווה.
תודה
איפה אני מוצאת אותם?גרכע כולם אזלו לטענתם.
המלצה שלי-
חכי למוצ"ש/ראשון בבוקר וכמובן תפצלי הזמנות. נגמרו הימים שסכום גבוה זיכה ביותר הנחה..
שתיכנסי לאתר יקפוץ לך הודעה עם קופונים ותאשרי אותם.איפה אני מוצאת אותם?
כאן?ותנסי לבדוק אם יעבוד לך-
il1104-09
תשני את ה-9 כל פעם לספרה אחרת.. זה מקפיץ קופונים שונים
בדיוק. תנסי להחליף ספרה ותבדקי אם שווה יותר
על הכל כותב לי לא חוקי..בדיוק. תנסי להחליף ספרה ותבדקי אם שווה יותר
בשוברים שלי אין לך כלום??על הכל כותב לי לא חוקי..![]()
העיקר נסיוןעור שחור יילך?
ודוקא לשבת?
העיקר נסיון
ולא לא דווקא לשבת
יש למישהי רעיון בשבילי? @אליינה גילברטיש לי את הקישור הזה של סרפן משיין שרציתי לקנותבגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
אבל אזל מהמלאי.
יש סיכוי שיחזור?
וגם יש משהו דומה בסגנון מומלץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים