שיין אשכול הקישורים המומלצים מנסיון לבגדי נשים משיין

יש לי את הקישור הזה של סרפן משיין שרציתי לקנות
אבל אזל מהמלאי.
יש סיכוי שיחזור?
וגם יש משהו דומה בסגנון מומלץ?
יחזור-כנראה שלא
אבל שמת לב שזה ניילון לגמרי כן?
אם לא אכפת לך כזה בד אוכל לחפש לך משהו דומה

יחזור-כנראה שלא
אבל שמת לב שזה ניילון לגמרי כן?
אם לא אכפת לך כזה בד אוכל לחפש לך משהו דומה
האמת לא שמתי לב לבד... איפה את רואה את הסוג?
פשוט השמלה הזאת ראיתי על מישהי שהזמינה וזה היה יפה לכן רוצה משהו בסגנון הזה- הבד, העיצוב והגזרה.
האמת אף פעם לא הזמנתי בגדים משיין וזה ממש מבלבל לכן אשמח ממש לעזרה אם תוכלי לחפש, תודה!

אני ממש מחפשת לקנות שמלות / סרפנים לשבת כמו כל החנויות בר' עקיבא...
עדיף ארוך
אין לי מצב לבחור בלי המלצות, אשמח לשמוע ממה נהניתם!!

אני ממש מחפשת לקנות שמלות / סרפנים לשבת כמו כל החנויות בר' עקיבא...
עדיף ארוך
אין לי מצב לבחור בלי המלצות, אשמח לשמוע ממה נהניתם!!
אין לי מושג מה יש ברבי עקיבא..
אבל יכולה לצרף לך קישור לשמלת שבת מהממת. אני קונה כל פסח שוב בצבע אחר :LOL:
כל הזמן נוספים צבעים חדשים.

יש קישורים לבגדי שבת יפים- עם גזרה מחמיאה מניסיון ולא בדים שנראים זולים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כהמשך לאשכול שפתחה @אלופת העולם לבגדי נשים משיין אני מתכבדת לפתוח אשכול לבגדי נערות!

זול, יפה, והנערות שלנו ישמחו ל-2 בגדים במחיר של אחד (או פחות),
והאמהות שלהן ישמחו יותר!

אז קדימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה