כללי אשכול הקמפיין - יהיר לפיד, הוסר!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשכול שהחל מתוך כוונה מקצועית להכין מענה קריאייטיבי, הדרדר לפוליטיקה, דיונים אידאלוגיים וכו'.

אנו מצטערים אך עם כל הכאב, פורום עיצוב גרפי של פרוג אינו המקום לכך!

אפשר להעלות כרזות קריאייטיביות בנושא, ולהגיב רק ברמה המקצועית.

תודה
הנהלת האתר

• הוסף לסימניות
לעניננו:
(לא מספיק מלוטש מקוצר זמן, אך המסר די ברור אני מקווה)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 17 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נחזיר את הדיון לעיצוב:

סיסמת קמפיין בהתרמת הדם של "לב מלכה"
לכתוב על השקיות:

"אם הם [...] יתרמו דם, נצטרך להוציא פחות דם"

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליץ לעשות קמפיין באותו סגנון של היריב, הנגד.

אני כותב מה שכתבתי באשכול שהוסר כי אני מאד מתחבר לרעיון הזה,
"למתג" את המפלגה שלהם כמפלגת השנאה. מפלגה שעושה לא נעים בעין באוזן ובכלל לתושבי ארץ ישראל. יש המון סיבות למה זה ככה (בלי קשר לחרדים וישיבות. גם אבל לא רק) שהמכנה המשותף שלהם זה שהמפלגה הזו לא טובה לישראל, והדג מסריח מהראש, כידוע...

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין...

... ... ///

• הוסף לסימניות
משו נחמד שקבלתי במייל

קבצים מצורפים

• 48844.jpg
    KB 67.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לו היה לי זמן לעצב הייתי מבצעת את הרעיון הבא.
הרעיון עדיין צריך הבשלה, אבל בכיוון הזה בערך.

קהל יעד: החילנוי המצוי 'עמך' שאינו יודע מימינו או שמאלו ומאמין למה שהוא שומע בתקשורת. בקלות אפשר להשפיע על דעתו.
מטרה: להוריד את מפלס השנאה ולהביא לאיזשהיא הבנה.

סדרת מודעות
1. טיזר עם הסלוגן בצבע אדום החרדים באים! (פונט כבד ומרובע שישדר פחד)
הויזואל הנלוה, צלליות של חרדים על שלל הכובעים והלבושים החרדים על רקע שחור, ובצורה של נחיל שחור בצורה של שביל.
כל המודעה על רקע שחור.

2. החרדים באים!
בודי טקסט: בעת צרה ומצוקה בבתי החולים או בפיגועים הם באים, הם באים לעזור, הם באים לתת כתף תומכת! הם אלו שנמצאים שם לידך!

ויזואל נלוה כמו בטיזר, כשעל הצלליות הקדמיות (במיקום של החולצה) כתוב שמות של ארגוני החסד הידועים לציבור החילוני.

3. החרדים מגוייסים!
בודי טקסט: בשעתך הקשה סמוך למיטת חוליו של יקירך תמצא לצידך את כל ארגוני החסד החרדיים מגוייסים לעזור לך, אם בהגשת ארוחות מזינות אם בסיוע בהשאלת ציוד רפואי ואם ביעוץ רפואי חינם ואם בפיגועים בנתינת כבוד למת.
כן, החרדים מגוייסים!
ויזואל הנ"ל במס' 2.

4. החרדים חוסכים למדינה!
בודי טקסט: הידעת מהו הסכום האסטרונומי שארגוני החסד החרדיים חוסכים למדינה מדי שנה.
........שקל (לא זוכרת את הסכום אבל פעם שמעתי ומדובר בסכום אסטרונומי)
סכום זה אינו מתוקצב ע"י המדינה אלא מגיע מכספי תרומות.

• הוסף לסימניות
הקטע פה שלחרדים אסור לדבר! (או לעשות תמונות למיניהם...) ולחילונים מותר הכל!
קטע חזק!!

קבצים מצורפים

• גפני.mp4
    6.7 MB · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה