בקשת תפילה אשכול השמחות!!

• הוסף לסימניות
זאת הרגשה אחרת לקרא תהילים ככה :)

רק שמחות לכולם!

• הוסף לסימניות
קראתי
שיהיה רק שמחות לכל עמ"י
בכל מקום שהם

• הוסף לסימניות
קראתי

(אני קוראת הרבה פרקי תהילים וכמעט תמיד לא כותבת
אבל פעם ביום משתדלת כן לכתוב כדי להקפיץ, אז אם יש ואני בטוחה שיש כאלו
שקוראים ולא כותבים מכל מיני סיבות....
אשמח שכן תכתבו קראתי ,ותקפיצו

שיהיה שבת שלום
ורק שמחות !!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
קראתי
רק שמחות!!

• הוסף לסימניות
מיד אח"כ מחפשת את האשכול של רק שמחות.
אם ככה אשמח מאוד שכל פעם לפחות פעם ביום תכתבי ותקפיצי את האשכול
שיהיה עוד זכויות ועוד שמחות אני בטוחה שזה חוסך מעמ"י קשיים וצרות

מי שרוצה לפחות פעם ביום לקרוא אז יש לי טיפ שאני משתמשת בו:
לי יש סימניה במחשב כשאני רוצה לפתוח את פרוג אני פותחת דרך הדף הזה של האשכול של השמחות
ואז ממשיכה הלאה
ולא לשכוח לכתוב קראתי, כדי שזה יקפיץ את זה עוד ועוד ועוד וככה ירבו שמחות בעמ"י

• הוסף לסימניות
מי שרוצה לפחות פעם ביום לקרוא אז יש לי טיפ שאני משתמשת בו:
לי יש סימניה במחשב כשאני רוצה לפתוח את פרוג אני פותחת דרך הדף הזה של האשכול של השמחות
ואז ממשיכה הלאה
אהבתי.

מקפיצה לפה את הלינק כדי שלא לדפדף כל פעם להתחלה:

• הוסף לסימניות
קראתי
רק שמחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אשכולות דומים

ויכול בבקשה לקרוא פרק תהילים לרפואת אריאל בן אינה בקישור- https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=SQMkAm2OXmH

ומי שאפילו יותר מזה ויכול להגיב פה ולקחת יום בתהילים ( לא משנה איזה יום)
או לעזור להפיץ את הקישור
ירגש אותנו מאוד כל תפילה עוזרת
"הן אל כביר לא ימאס תפילת רבים"
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה