דרוש מידע אשכול - השנה יש ___ כשר לפסח בהשגחת ___

• הוסף לסימניות
נדמה לי שצריך לחוקק חוק שאסור לכתוב דעה הלכתית שעלולה להכשיל את הרבים וא"כ אז האחראי יישא בתוצאות, קצת מפריע לי שבפורום השקעות כל אחד מסייג "לא יועץ.." "רק ממליץ..." וכו' ופה כל אחד כותב את הדעה ההלכתית שלו בלי שום הסתייגויות...

• הוסף לסימניות
של חברת טעמן. נמצא בסופרים השונים.
איפה למשל?
כי דווקא ברשימת המוצרים הכשרים לפסח של טעמן בסיווג של שימורים לא מופיע הפטריות.
במשך השנים בד"ץ לא אישרו אפילו פטריות טריות לפסח.
איפה כן ראיתם את זה השנה כשר לפסח בד"ץ?

• הוסף לסימניות
אנשים פה פוסקים הלכות בהינף יד, בלי לחשוב פעמיים, בלי להכיר את השואל, בלי לעיין.
חבר'ה, תתאפסו, יש רבנים, לא חסר פוסקי הלכות, לא כל אחד עיכול להחליט פתאום משהו ולכתוב את זה בתור פסק.
זה יכול להכשיל אחרים, חבל.

• הוסף לסימניות
מה עם סוכר ווניל?
להפתעתי ביש היה רשום על הסוכר וניל - קטניות
בשנים קודמות קניתי ללא קטניות
אולי יש מחברה אחרת?

• הוסף לסימניות
יש שימורים של פטריות בהכשר בד"צ עד"ח (לא זכור לי שהיה בשנים קודמות)
בעקבות ההודעה הזו הלכתי לחפש
לא מצאתי בשום מקום.
מצאתי כשרות אחרת וכתוב בד"ץ רק לימות השנה

גם בשל טעמן שאני ראיתי
מעניין שמצאת טעמן עד"ח לפסח

• הוסף לסימניות
בעקבות ההודעה הזו הלכתי לחפש
לא מצאתי בשום מקום.
מצאתי כשרות אחרת וכתוב בד"ץ רק לימות השנה

גם בשל טעמן שאני ראיתי
מעניין שמצאת טעמן עד"ח לפסח
בעקבות ההודעה בדקתי עכשיו ליתר בטחון את מה שקניתי
כתוב בבירור ייצור מיוחד כשל"פ עד"ח
קניתי באושר עד סניף גב"ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח לקבל.
כמו"כ אם מותר לי לקחת מכאן? תודה!
לא לצורכי רווח.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה